arkadaşlar accent era aldım 2009 model ve lastikleri değiştirmek istiyorum üzerindeprelli lastik var fakat memnun değilim yol tutuşu kötü. ben sürekli şehirler arası dolaşıyorum6 ayda ortalama 30.000 km geçiyorum o yüzden sizden bana güzel bir 4 mevsim lastik önermenizi istiyorum... şimdiden teşekkürler...
michelin energy saver süper diyorlarda pahalıymış galiba.Düşünüyorum alırsam şifreli bijon alcam xD.Altın gibi maşşalah...
arkadaşlar son zamanlarda erasına 185/65 R14 michelin energy lastik taktıran var mı? varsa kaça taktırdığını öğrenebilir miyim? hepsiburada.com da 136tl gördüm de... Düzenleyen : veydel
geçen hafta ctesi(27 mart) günü 4 adet michelin energy saver taktırdım tanesi 115 tl cardfinans la 5 taksit yaptırdım.185/65/14 86t direksiyondaki hissizlik gitti araba daha rahat komutlarınıza cevap veriyor gibi ve ses olayı lastiklerin artısı...(eski lastikler bridgestone b250--10.000 km)
eski lastikleri kaça saydırdın? bende muhtemelen yarın taktıracağım.. fiyat olarak 110-115 civarı dediler. daha da indirtmeye çalışacağım...