Arkadaşlar 195/65/15 ebadında lastik alacağım fakat çok seçenek var fiyatları aşağı yukarı eşit,falken ze914 nasıl bir marka daha önce kullanmadım modeli güzel,kumho ecowing ekonomik ve etiket değeri çok iyi,hankook prime2 veya kınergy modelleri güzel desenli,sava ıntensa iyi görünüyor,debica presto uygun fiyatlı iyi gibi,nokian i3....v.s v.s beklentim uygun fiyat olması yüke ve kötü yollara dayanıklı olması,çivi toplamaması
bir önceki aracımda hankook kinergy kullandım.çok memnundum.özellikle ıslakta perf. çok iiidi.tavsiye ederim.
Anladım hankook daha önce bende kullandım ama diğer yazdıklarım nasıl dahamı sağlamdır onu öğrenmek istiyorum
Uygun fiyatlı Goodyear Eagle sport modelini buldum alınırmı? Birde aynı yerde falken sn 832 var buda güzel fiyatta Yokmu fikri olan
Başka araca alacağım @Cilo Ebat doğruda hepsi yakın fiyat olunca biraz düşündürdü eskiden hiç düşünmez alırdım ama şimdi hepsi de modeli güzel fiyat aynı v s olduğundan fikir almak istedim 3 gün sonra alacağım Ama konuya pek bakan olmadı yine kendim tercih edeceğim
debica,sava gibi markaları kullanmam. kumho kh31 ide tavsiye ederim.fiyat sorununuz yoksa contiyede bakın derim.
tercihle ile ilgili değil ama elanrta xd aracımın lastik abetları 185/60/15 olması gerek ben bunu 195/65/15 yapsam performansı etkilermi acaba
usta ne yaptın araç jipe döner hem tabanı genişletiyorsun hemde profili yukseltiyorsun,pek mantıklı degil. jantı degiştirmicem yol tutuşum artsın diyorsanız 195-55r15 veya 205-55r15 e geçebilirsiniz.
benim arabanın lastikleri aşırı derecede sert biraz yumuşatsam konfor artarmı acaba ve yakıta etkisi ne olur ?
135 tl den lastik bulsam sanırım 8 adet alırdım hatta 9 alır yedek kastiğide değiştirirdim Sent from my iPhone using Tapatalk
biraz araştırdımda goodyearın eagle serisi iyi değilmiş bu yüzden ucuz olabilir kumho veya hankook hangisi hesaplı olursa onu almaya karar verdim.
ebat standart olunca fiyatlar düşük oluyor http://www.sahibinden.com/ilan/yede...v-good-year-eagle-sport-135tl-258560661/detay
falken hb clio da kullandım, önceki lastiklerim(yokohama) çok sert olduğu için lastikçim bunu önermişti.Fren mesafesi vs oldukça güzeldi.Yumuşak olduğu doğrudur,değerleri ve performans olarak da iyiydi tek sıkıntım biraz kum,çakıl vs olan yolda çamurluklara kum atıp ses yapmasıydı. belki de bu benim aracın yalıtımıyla ilgili bir sıkıntı da olabilir, o konuda bir şey diyemeyeceğim.
O kadar fark edermi mi ya tamam sağolun iyiki uyardınız LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende biraz önce 215 40 18 lastik seçimi için konu açtım.Şu anda Falken 914 benimde almayı düşündüğüm bir lastik.Birkaç gündür okuduğum yurt içi ve yurt dışı forum ve testlerde kötü bir yorum hemen hemen okumadım.Bence sizin açınızdan dikkat edilmesi gereken kriter, 914 büyük ebatlarda yani performans sınıfı lastik ebatlarında üretilen bir lastik.Diğer seçenekler performans lastikleri sınıfında değil.Bu yüzden ben bu seçenekler arasında Falken 914 diyorum.
Ebat zaten 195/60/15 miş dahada genişletmeye gerek yoktur herhalde LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sava almayın sakın, yazlığından kullanmıştık havanın çok sıcak olduğu bir zamanda asfaltta yağ gibi kayıp şehir içi bir virajda kaldırıma değmiştim hız düşük olduğundan neyse ki hiç bir zarar olmadan atlatmıştım. Nokian kışlığından aldım çok memnun kaldım yazlığı nasıl bilmiyorum.