Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lastik seçimi getz 1,3

'Getz Forum - Club' forumunda Misafir tarafından 15 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

birçok konu var lastik hakkında ama hepsini okuduğum halde tereddütteyim.şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
    eğer jant olmadan olacaksa 185-60-14 düşüncem büyük ihtimal mıchelın hem yaz hem kış kullanılcak çok da km yapmıyorum4 yılda 28bin...seçenekler aşağıda fakat 195-55-15diyorlar 195-50 15 yerine hesaplamada da bu çıkıyor ama ne yapmalıyım?
    ***185-60-14 (ekonomik seçim jant değiştirmeden olacak ve ölçülerde de fiyat farkı olduğundan ekonomik yönden iyi olacağı kanısındayım arabanın yol tutuşunda değşiklik olacağını tahmin ediyorum en azından şuanki kaabk kumho lara oranla...)
    ****195-50-15 (jant lastik birlikte alınacak yine mıchelın kararım geniş taban bayağı farkedecek biliyorum.ayrıca jant önerilerinizi de beklerim.)

2. snn arabada suan 175 65 14 var arka solda bitik senn (dışa çıkmış gibi) 185 60 14 çok iyi olur taban genişler ama az daha büyce koyarak bence 15 lik bir jant al 195 50 15 ebadındada lastik tak (ofset değeri düşük olmalı ama) sorunsuzca kullanırsın+arabaya yakışır.jant olarak ucuz yollu KM lere bak bnde onlara bakıyorum.lastik ide ya 4 mevsim lastiği al yada V desenli performans lastikleri var onlara bak derim praktikerde dolu..

3. Misafir

Misafir Guest

praktikerde dandik pirelli den başkası yok moruk.dün baktım 150-160 istediğim ölçülerdekiler.ona o kadar verene kadar mıchelın alırım hem yumuşak hem konfor her yönden iyi 140civarı hem energy ler....v desenliyle kışın gitmeyi nasıl düşünüyorsun yağmurda?deseni çok güzel gösteriyor burda haklısın ama işe yaraması daha önemli benim için.v desen ile su birikintisine girdiğin an arkayı salıyo direk.

4. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    185-60-14bence güzel fikir
    Ben ekonomiden yanayım aracımda da hala orjinal boyutlarını kullanıyorum yaz kış memnunum genelde bende çok yol yapmıyorum ama iki lastik seçimimi michelinden yaptım lastikleri alırken genelde hep abi tel kırar çok yol yapmıyorsan kullanma havalarına hep dikkat et gibi bir sürü - olarak söylemlerde bulundurlar ama ben aldım kullanıyorum bu kışı onlarla geçiricem

5. praktikerde hepsi dandik evet pirelli var bir tek baskada marka yok.185 60 almak en mantıklı olur bu durumda michelinde güzel ama pahalı gibi (pirelli veya baska markaya oakdar verceğine üzerine eklersin michelin alırsın giç değilse daha kaliteli..)

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ölçü olarak 185/60/14 yada 15 inc için ise 185/55/15 & 195/50/15 başka olmaz.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Misafir

Misafir Guest

82 t v h gibi sonda bulunan ibareler hakkında bilgi verebilecek var mı bir de dört mevsim oalcağından alpin a3 kar lastiği bu hariç mıchelının energy mı pılot mu hangi serisiolmalı

8. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Bu Sayfayı Paylaş