Arkadaşlar merhaba, 2009 Mercedes Viano uzun şasi var ağabeyimde araç 20.000 km de, fakat lastiklerde kopmalar mevcut araç hiç bozuk yola girmedi sizce bu problemin lastiklerden mi kanaklı Düzenleyen : algan75
Ağır bir araç olduğundan üstündeki lastikler biraz zayıf gibi geldi. Aracın üstünde fabrikasyon Goodyear 225/55R17 101 h Eagle NCT 5 var . Garantiden değişir gibi geldi siz nedersiniz? Düzenleyen : algan75
Sanki lastik yanaklardan biyere sürtmüş gibi duruyor. Dikkatinizi çektimi bilmem lastigin uç kısımları tertemiz diger tarafları kirli.Lastik yan basıyor olabilirmi.Kullanıma baglı bi hata gibi geldi. Düzenleyen : Koruycu
bu tarz şikayetler oldukca fazla ... özellikle mercedesin kullandığı goodyear lastikler fazla aşınıyor ... bunu bir çok defa duydum ve gördüm ...
Herkese selamla, Bende söyledim ama abim hiçbir şekilde bozuk yol ve sürtme olmadığını söyedi. Ayrıca aynı sorun sol önde de mevcut . Benim çektiğim resimler sağ ön arkalarda hiçbir problem yok. Abim servise gitti bakalım gelince anlaşılacak artık.