Arkadaşlar Selam, Uygun fiyatlı lastik nakliye önerisi olan var mı ? Yazın araç satın aldığım kişi, afyon sultandağı mevkide kış lastikleri olduğunu ve gelirken getireceğini söylemişti fakat bir türlü istanbula gelemedi... Bende bu lastikleri afyondan aldırıp, İstanbula nakliye yaptırmak istiyorum... Uygun fiyatlı lastik nakliyesi bilen varsa yazmanızı rica ederim...
Otobüsler bu dönemde boş gelip gidiyordur muavinle yada şoförle görüşsün bi paket sigara parasına getirirler muhtemelen
Kapıdan kargocular gibi teslim edebiliyorlar, otogara götüremeyecek kadar yaşlılar... Adresten alıp, adrese teslim bir çözüm bulmam lazım...
Hocam ben bazan gerekiyor , Silifkeden Alanyaya ya da Gazipaşaya bir küçük paket veya evrak gönderiyorum , Güney Akdeniz gidiyor o yola en sık , muavin olsun kaptan olsun biliyorlar işi 30-50 TL almadan gönderiyi almıyorlar. Karşı ödemeyi de kabul etmiyorlar , kim verdiyse paketi ondan alıyorlar. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi
Kapıdan almak gibi bir şart varsa ambar kargo(reklam olarak sayılırsa silin lütfen) gibi alternatifler var büyük firmalardan daha ucuza götüreceklerdir. Veya bu gibi taşımacılık yapan firmaları araştırabilirsiniz.
Birinde bir tanıdık kargoya sordu 400 tl istediler Sivas'tan Aksaray'a. Bir öğrencimizin babası sanayide parçacı. Onu kodla verdi gönderen kişi. 4 lastik 65 tl'ye gelmişti. Jantı ile beraber. Varsa tanıdığınız bu yolu deneyebilirsiniz.
Geçen sene sonata jantlar I nı Uşak tan Ankara nakil için baya araştırmıştım, en mantıklısı otobüs firması, çoğu nun nakliye adı altında kargo hizmeti var, 200 tl vermiştim, jant lastik için, en uygun bu şekilde olur muhtemelen.