Hava basınçlarını 35 yapıyorum 1 hafta sonra istasyona kontrole gidiyorum 4 üde 31 olmuş ya da 1 tanesi 1 bar fazla,1 ay yada 3 hafta sonra kontrol ettiğimde 27-30 psi oluyor..durduğu yerde iniyor..neden ki hafta bir kez tamamlamak zorundayım.. UZ-AY'dan Gönderildi...✨
yumurta kasanın artık zamanı gelmiştir. jant ve lastik arasındaki korezyon yani halk dilindeki yanaktan kaçırma mümkündür diye düşünüyorum. eğer doğru söylemiş isem jant kenarlarının spiral yada taşlama ile alınması ve boyanması sorunu giderebilir tabiki de lastik sertleşmiş ise artık yanak özelliğini de yitirmiş olabilir. görmek / bakmak lazım
Lastik değiştireli 25 gün oldu,jantlarda korezyon yoktu ve boya durumlarıda gayet güzeldi üstelik 4ü birden hava kaçırıyor,lastikleri değiştirmeden önceki Lastiklerde de oluyordu durum UZ-AY'dan Gönderildi...✨
ben yumurta kullanırken yanaktan kaçırıyordu. maalesef jantlar yeterine sert değil, kasisler vurursa yamuluyor, hava kaçırabiliyor.
Benimde sağ ön lastik ayda 3_4 hava iniyor.Lastikçiye sordum sebebini,,Jant,,sibop veya çok ince bir delik olabilir dedi.Her ay hava basarak devam ediyorum.
ben de 2 defa bi lastikçiye götürdüm 20+20 para verdim, abi patlak yok, sibop sağlam dediler, havayı bastılar gönderdiler. Sonra bir gün daha indi, tek işi lastik olan bir yere gittim hemen yakındaydı. Adam jantı söktü makineye taktı jantın ufak bir yerinde eğiklik var ve çok çok az kaçırıyor. Jant düzeltildi, temizlendi, sibop değişti. 30tl verdim 2 haftadır sağlam duruyor evin önünde