selam arkadaşlar, sizden bir konuda destek rica edeceğim. Lastiklerde balon yada seviyeler hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığım için desteğinize ihtiyacım var. aşağıdaki resim aracımın bana göre normalinden inik yada belki balon yapmış sol tekerine ait. resimden anlaşılabildiği kadarı ile sizcede karşıdan bakıldığın bir sorun görünmüyor mu ? (normal seviyenin altında yada belki balon yapmış) Şimdiden teşekkürler
levent hocam lastiklerin havasını ölçtürmedim henüz ancak resmini koyduğım tekerin ki diğerlerine nazaran daha inik gibi duruyor birde balon diye sürekli bir şey okuyorum ama nasıldır bilmiyorum birde bu resimdeki tekeri yaklaşık 30 km hızla kaldırıma sürtmüştüm hatta araç sendeledi sürtünme sırasında ondan sanırım sürekli taktım bu lastiğe
Dün akşam benim arabamında ön sağ lastiğinin aynı b şekilde inik olduğunu gördüm.Akşam hava bastırdım sabah bişi yoktu.Bakalım akşama umarım inik görmem
bu lastikte balon yok, belki havası iniktir, onu da benzinliklerde 30 psi olarak ayarlayın, gerisini kafanıza takmayın. balon, lastiğin bir noktasında, dıştan gelen hasar sonucu içindeki bağlantıların zarar görmesi ve sonucunda dışa doğru fazladan çıkıntı yapmasıdır. yani lastiğin yan tarafında çepeçevre balon olmaz. bir noktadan çıkar balon.