aracin tekerlekleri gozume kucuk gelmeye basladi. acaba lastigin boyutunu buyutmem mumkun mu? yeterli alan var mi kasada? buyutursem ne gibi sorunla karsilasirim? iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Lastiğin boyutunu büyütmek elbette mümkündür, fakat uygun ölçüler doğrultusunda. Aracınız nedir ve şu anda üzerinde bulunan lastik ölçüleri nedir ?
aracim yeni i30. uzerindeki lastikleri degistirmedim, satin aldigim orjinal lastikler var. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benimde dikkatimi çekti i30 modellerine 16 inc lastik ufak geliyor. Selefindeki Astra gibi 17 inc jant ile satışa sunulsa çok daha güzel olurdu bencede. Neyse konumuza dönecek olursak lastik hesaplama programları mevcut aşağıda linkini veriyorum kendinizde göz atıp hesap edebilirsiniz. Bazı istisnai durumlar var örneğin bazı marka yada modellerde lastik ölçülerini değiştiremiyormuşsunuz araç arıza veriyor, nette yeni i 30 modellerine göz attım jant lastik ölçülerini değiştirenler var. Sanırım i30 için bahsettiğim husus geçerli değil. Lastik Hesaplama - LastikTürk