Michelin Energy Saver 175/60/R14 lastik arıyorum 2-3 tane bayisini aradım yok. aracımın üzerinde hankook Optimo K415 175/60/r14 var. aracımın kitapçığındada sadece bu ölçüyü önermiş. nereden bulabilirim bu lastiği?
36000 km yaptım orginal lastiklerle ön arka değiştirdim bana da lazım 4 lastik internet sitelerine bi bak bakalımmm belk vardırr
hepsibuarada ya giriyorum bakıyorum. o ölçülerde bir seçenek bile yok. baska bildigin güvenilir lastik satan site var mı?
michelin musteri hizmetlerini aradım Türkiyede bu ölçüleri satmıyoruz dedilerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif sanırım diğer üreticilerde satmıyor. o yüzdenmi hepsiburada bu ölçüyü koymadı acaba ?
Arkadaşlar, praktikerde prelli lastiklerini satıyorlar. Fiyataları oldukça uygun 3+1 lastik 300 Tl civarında. Bence çok fazla aramayın. Montajınıda ücretisiz yaptırıyorlar. Görerek beğenin faturasıyla, garanti belgesiyle birlikte alın derim.
alamadığım bi nokta daha var . neden otomatik şanzıman ile manuel in ölçüleri farklıki? araç aynı araç şanzıman ın lastikle alakası ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
donanım farkından olabilme ihtimali yuksek ama bence motordan kaynaklıdır..biri benzinli diğeri dizel..
ewet sadece dizellerde bu olcuyu kullanabilirsiniz diyor fakat benzinli için tek değişken otomatik şanzıman olması onu anlayamadım
yuksekliklerini aynı yapabilmek adına olabilir..dizel motor daha agırdır, yanagı geniş tutup aynı ölçüyü yakalamakda amaç olabilir..benzinlide otomatik şanzuman görünmüyor ama..