<div align="center">Arkadaşlar... Artık Lastik Değiştirme Mevsimi Geldi. Malum KIŞ ŞARTLARI SERTLEŞİYOR. YOLLAR KAYGAN. VS. Yeni Lastik Alıcam. Maalesef GoodYear Navigasyon kampanyasını kaçırdım. Haberim Olmadı. 2003 accent admire aracım var. 4 tane lastik almak istiyorum. Makul fiyat. Maksimum Performans. Uzun Ömür. Deneyimlerinizi ve Bildiğiniz Kampanya Fırsatlarınızı Paylaşırsanız Sevinirim. Malum Hyundai Güzel Araba Ama Fren Mesafesi Önemli. Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Bizim araçta bridgestone b250ler var boş yolda ıslak performansını denemek için 40 v 60 km hızlarda ani ve yavaşca frene basarak durma mesafesini ve kızaklama olup olmadığını denemek istedim, sonuç çok başarılıydı. Aniden bastığımda kayma hiç olmuyor, yavaşca basınca de ne savrulma ne de çok geç duruyor. lastiklerim 6 aylık falan. Bu sebeple 195/50/15 ölçülerine geçersem yine b250 alırım sanırım.
aynı testi ben goodyearda yaptım bende yeni aldım aynı yeni lastiklerin hepsi aynı 1 yıl sonra bakmak lazım denemk lazım aslında
ZENGİN DEĞİLİZKİ KIŞ AYRI YAZ AYRI LASTİK KULLANALIM. 4 MEVSİM ALIRIZ. 2 SENE GİDERSEN NE ALA...! KAÇA PATLADI SİZİN YOKOHAMALAR...
MİCHELİN ARTIK MARKA OLMUŞ MARKASINI SATIYO SANIRIM... MİCHELİNE DİYEN OLMAMIŞ. 4 LASTİK 500 LİRAYI GEÇMESİN İSTİYORUM... BİDE TAKSİTLİ OLSUN. YOL YARDIM OLURSA NE ALAA!
Ben tuzağa girdiğimde 1 adet lastik almıştık 6 ay önce 120 liraya almıştık. b250yi. 175/65/14 boyutlarında. 4 takım almadığından yol garantisi yoktu, fakat lastikciler illa ki verir b garantiyi.
b 250 sert lastik bizim araçlara göre sert kalıyor fıransız marka kardan adam yumuşak ama biraz tuzlu lastik petlasın yan ürünü var yumuşak onu öneririm size maxiss sanırım yerli malı birde temiz ikinci el lastikler var onlarada bakın Düzenleyen : Dimitri
Forumda lastiklerle ilgili konular mevcut.Ayrıca yazı fontunuzu düzeltiniz<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">