185/55/15 ölçüsünde, 2019'un nisan ayı üretimli lassa greenways yaz lastiği alacağım bu lastiği kullanıp öneren var mı? Sessiz ve konforlu diyolar. Tanesine 400 tl fiyat çekti adam acaba beni mi kekliyor yoksa normal mi?
Bende Driveways modelini kullanıyorum. Lastiğin performansından memnunum. Geçen sene biraz daha sessizdi sanki ancak bu sene biraz sesi yükseldi gibi hissediyorum. Fiyatına göre iyi lastik ancak sizin söylediğiniz rakam sanki biraz yüksek.
Arkadaşı tekrar aradım ara lassa bayiini ara sor bu lastiği 400den alırsan buyur ordan al diye ısrar ediyor bana 55 olduğu için pahalı dedi
185/55/14 ü tanesi 220 liraya aldım bir kaç hafta önce tesadüfen ucuz buldum ve çok güzel lastik.. tabi taze olupta kötü olan lastik yok bir kaç yıla göreceğiz.
Lassa bayini aradım bu ebatlarda lassanın greenways lastiği yok dedi isterseniz müşteri hizmetlerini arayın gene bulamazsınız dedi. Olayı tam olarak anlamadım ama 350TL'ye driveways alacağım galiba
Lassanın kendi sitesinde aratınca 185/55-15 ebatında 3 farklı model çıkıyor. Bunlar arasında Greenways yok. 400'den aşağı bulursan al diyen satıcı kim bilir hangi modeli satmaya çalışıyor size. Üretimde olmayan bir lastiği nasıl satacak acaba
lassanın hiçbir lastiği çok iyi değil. ortalama değerlere sahip. bu lastiğe 400 vereceğine diğer ortalama markalardan birine 280 lira ver, dunlopun aynı ölçüsü hepsiburada'da 280 lira, 2019 üretimi
Eğer düşünürüm diyorsan 195/50 R15 - Falken Ziex Ecorun ZE914 modeli lastik var elimde. 2018 üretimli 1 ay takılı kaldı araçta sonra ebat değiştirdim. 700 liraya kargolarım sana. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/195-50-r15-falken-ecorun-ziex914-sifir-gibi.45882/
Sağolun hocam lastikleri aldım almasam bile 195 taban ve 50 yanak beni biraz düşündürürdü teklifiniz için teşekkürler.
Lassa driveways 2019 üretim, tanesine 495 dedi ama 350ye veriyim dedi bende daha fazla lastik aramamak için aldım. Aylas'dan aldım belki bilirsiniz. Vezirköprü ilçesindeyim merkezde değil Sağolun teşekkürler
Ben geçen ay n11den 2019 üretim 195 65 15 aldım. 940 liraya. İnternetten alın. 50 lirada taktırma parası verdim. Ben memnunum gayet güzel lastik.
Aynen abi bende yol tutuşundan memnundum ama 4. Senesinde bozuldu diş yapmış dediler sallıyordu çöp oldu yani dişleri daha vardı bilmiyorum arabadan mı lastikten mi ama tecrübe olarak yazayım dedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi