arkadaşlar geçen gün lassa atracta almaya gittim. bayide bridgestone b300 tavsiye etti.her ikisinide satıyor açıkçası ben kararsız kaldım. b330 un lassa dan daha iyi olduğunu (yol tutuş,sağlamlık,yağışlı havada kaydırmamagibi) söyledi.tek sıkıntıyı ses konusunda çekersin dedi.her iki markada yol yardımı, 2 senegaranti gibi diğer lastik markalarında olmayan artılar var.forumlarda bridgestone michellinden sonra 2. sırada geliyor.lassa atracta modelide fena değil.benim aradığım öncelikli özellikler ani çukura girmeler,kötü yol,yağışlı hava da araç kontrolu gibi .kullanan arkadaşların tavsiyesini bekliyorum.
ikisi arasında bridgestone b300 tercih ederimm. ama ben michelin energy kullanıyorum çok çok memnunum
Benim de arkadaşım her ikisininde bayisi 175-70-14 olan lastiklerimi 185-85-14 ile değiştirmek istedim Lassa Atracta yı tavsiye etti onu aldım. Ben memnunum, üzerindeki eski lastik olan pirelli p3000 e göre daha sessiz ve az daha konforlu.Yalnız Lassa dan daha yumuşak ve daha konforlu bir model ararsangenelde Michelin Energy Saver'ı genelde öneriyorlar...
valla hocam benimde lastikler iyi değildi michelin energy lastikleri aldım diğerlerine göre biraz daha tuzludur ama tavsiye ederim ben çook memnunummm.....
Ben aracımı aldığımda üzerinde Lassa Miratta vardı Ben Michelline değiştirdim ilk olarak araçtaki yol sesi tamamen gitti sırf bu sebebten dahi olsa ben Michelline tavsiye ederim