Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Landi Renzo Ses Sorunu icin Yardım ve Önerileriniz

'LPG Sistemleri' forumunda sukber tarafından 22 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. sukber

sukber Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div ="z01">Hyundai Accent 1.3 arabama Landi Renzo Blue taktırdım. İki tane sıralı sistem vardı bi tanesi 1300 bi tanesi 1700. Küçük motorlara Blue olan ucuz versiyonu önerdiler taktırdık. Araç şehir içinde tık tık sesleriyle inliyor. Düz yolda biraz basınca duyulmuyor pek. Hele rolantide çalıştırıp kaputu açarsanız duyduğunuz ses karşısında şok oluyorsunuz. 1300 lira para verip insan arabasını böyle alınca içindeki heves heyecan kaybolup gidiyor. Hemen geri gittim derdimi anlattım. İlk önce sesin normal olduğunu söylediler. Gaz verince gider bu ses, rolantide duyulur falan dediler. Sonra internetten araştırdım bu markayı öve öve bitiremiyorlar, bir tek şikayet var o da ses dedim. Bunu diyince kabul etti usta. Tam hatırlamıyorum biz dayanıklı olsun diye bişeyde çelik malzeme kullanıyoruz, diğerleri plastik dedi. Plastik olunca ses olmuyormuş ama dayanıksız oluyormuş. Arkadaşlar ben bu sesi ne yapacağım? Aynı durumda olup da ses sorununu gideren var mı? Ne bileyim ses yapan parçanın yeri değişemez mi, ya da üzeri bi şekilde sesi kesen bişeyle kapatılamaz mı?

2. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    öncelikle kardeşim hoşgeldin bende kayseriliyim

3. sukber

sukber Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öyle mi? Memnun oldum arkadaşım. Ben de forumlarda soruna çare aradım, pek cevap yazan olmayınca burayı buldum. İnşallah yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır. Bikaç tane yerde enjektör yerinin değiştirilmesiyle ya da enjektörün ses yalıtımı malzemelerinden biriyle kapatılmasıyla sorunun çözüldüğüne dair şeyler okudum. Ancak pek açıklayıcı değildi. Benimle aynı sorunu illa ki paylaşan vardır, bu markanın genel sorunuymuş zaten bu. Olgunlarda o kadar para verdik, ucuzu olmasın dedik, başımız ağrıdı. Keşke 990 a Atiker taktırsaydım.

4. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  5. sukber

sukber Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Velarina. Mesaja resim eklemişsin ama hiçbir şey yazmamışsın. Pek anlamadım. Açıklar mısın?

6. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sukber öncelikle hoşgeldin. Araca lpg nin enjektörlerini ne şekilde monte ettiler.Yani yeri tam nerede .söylersen sana yardımcı olabilirim

7. valerina

valerina Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    enjektörlerin manifold boru üzerindeki davul sesine benziyor. Flashlube ile ilgili googledan bilgi oldukça fazla. türkçe subap yağlama sistemi diye aratabilirsiniz. 40-50 tl basit bir alet. sistemdeki metal sesleri biraz daha azabilir. lpgnin kuru bir yakıt olmasından dolayı yapılmış.... kullanılan yağ özeldir.

Bu Sayfayı Paylaş