merhaba arkadaşlar evime laminant yaptıracağımda acil bi karara varmam gerek çamsanla,floorpan kastamonu arasında kaldım.kimine soruyorum floorpan iyi diyor kimi çamsan diyor.fiyat olarak aynı fark yok.çamsandan nette çok şikayet var.siz değerli arkadaşların yorumunu alabilirmiyim.
Gecen yaz düğün yapacagım diye evi tadilata almıstım laminantlar duvar alcıları vs. ben florpan aldım babamda zaten 6 senedir kullanıyor memnunuz sıkıntı yok oyle kolay kolay cizilmiyor suyu görünce kabarma yapmıyor ust kaplaması kalkmıyor atmıyor tavsiye ederim murat kardeş
ben kastamonu 6 mm kullandım, döşeyen adam çok kötü döşemiş. ama malzeme de pek iyi değil gibi. kapı girişine yakın yerlerde kaplamalar zarar gördü, hiç tavsiye etmem. belki 8 mm olan daha iyidir.
kimi memnun kimi değil işte bende anlamadım şans deyip yaptırıcaz artık birinden.çamsanada birleşme yerleri açık kalıyo diyo ustalar.
ben tabanda eski ahşap parkenin üstüne yaptırdım, usta 6mm kullansak da olur dedi. 8 mm kullansaydım böyle bir sıkıntı muhtemelen olmayacaktı. imkan varsa 8-10 mm olmalı kalınlık. zaten bu kalınlığa gelince birleşme yerleri sonradan açılamıyor.
ben classen yaptırmıştım. Hemde bozuk zemin üzerine. 7 yıl oldu . ne bir açılma. ne bir çizilme. çok memnunum. Birkaç kez suya maruz kaldı. şişme falan da olmadı hiç.