Selam iyi akşamlar bende eski bir admire kullanıcıyım ama ne yazıkki arabamı saatım elentra almayı dusunuyorum ama param yetmıyor bende 2004 lacetti almayı düşünüyorum 140.000 de otomatik 4 hasar kaydı var bir tanesi 1850 diğer üçünde fiat yazmıyor araba temiz buyuk bır kazası yok butun bakımları yenı yapılmıs 17500 istiyor ben 16500 verebileceğimi söyledim şimdi araba temizse 2004 lacetti 16500 edermi şimididen teşekkürler
Üzerine az daha ekleyip 2004 elantra alınabilir bence, baktığınız araç daewoo, kalitesi düşük, GM'in en verimsiz motoru ile yürüyor.
Bence büyük bir maceranın esigindesiniz. Yeğenim 2004 komple boyalı elantrayı 17000 e aldı bence elantrayı tekrar düşünün. Alırken ucuz alıp da sonradan fazlasıyla masraf etmek istemezsiniz Galaxy Duos
Lacetti sorun çıkarmayan bir araba istisnalar olabilir belki , ben şu ana kadar kronik denilebilecek bir sorun görmedim lacetti'de
Benim de listemde olan bir araçtı, fakat ben 2007-2008 model arıyordum, fakat daewoo olduğu için vazgeçtim ve biraz zorlayıp kredi de çekerek i30 aldım. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
ChevroletClubTR.com da aktif bir üyeyim Serdar bey kurulduğu günden bu yana , aveo ve cruze'dan bir sürü şikayet var ama Lacetti'de kronik denilebilecek bir şikayete veyahut soruna rastlamadım , ayrıca birçok kez binmişliğim ve kullanmışlığımda var
Sence 3 yılda opel kavacık'ta kaç tane lacetti görmüşümdür Ki servise gelenler arıza için geliyor genelde, lak lak için değil
Forumlardan gözlemleyebildiğim bu kadar ancak tanıdığım üç beş lacetti kullanıcılarıda kullandıkları süre içerisinde bir sorun yaşamamışlardı , o yüzden ben bir sorununu falan bilmiyorum ama sorun çıkan kullanıcıları vardır yoktur onu bilemem
Forumlar aslında kıyaslama yeri olmamalı. Genelde forumların müdavimi olanlar aracına meraklı olan kesim, bu nedenle gösterge olarak kabul etmek yanıltabilir. Burada asıl sıkıntı aracın otomatik olması. İyi kötü ufak sorunlar hepimizin aracında oluyor, sonuçta araçlarımız mercedes/bmw v.s. değil kaldı ki onlarda da sorunlar oluyor. Daewoo otomatiği çok uzun ömürlü değil, sık sorun çıkartır bilgin olsun.
teşekkürler hepinize ama ben bir türlü karar veremiyorum lacetti kullananlar hemen hemen hepsi alınır diyor ve otomatiği sağlam diyor lacettiyi kullanmayanlar kotulyor ama ben bu ikilemi admiremi alırkende yaşamıstım bana alma satamassın dedıler ne yapacaksın onu dedıler ben aldım ve memnundum bence bu biraz tercih meselesi su anda kararsızım elentra bulsam alacağım ama yok diğer modellerde pek ilgimi çekmiyor açıkcası bakalım nasip