Herkese selamlar, Bugün komşularımdan birinin aracına detaylı uygulama yaptım. Yapılanlar; Yıkama, Kil Zift temizliği Yıkama Auto Gylm Srp ile boya parlatma Collinite 476s ile boya koruma Camlara Glass Guard Su kaydırıcı Dış plastiklere würth plastik koruyucu Far ve stoplara virtus 427 pasta Lastiklere Sarp torpido koruyucu(lastikte daha güzel iş yapıyor) İçinin kabasını aldım Sonax Döşeme Temizleyici ve Plastik aksamlara Plak2 ile koruma Aracı komşum getirmeden önce yıkatmış, araç komple boyalı, ustanın becerileri yıkamacı parlatıcı sıkmış ama silmeye üşenmiş muhteşem genişlikte suv bagajı jantların boyaya ihtiyacı var boyacıdan inciler devam ediyor 3 Sn lik srp geçişi sonrası lazer logo benim merdivenler durduğu yer, O kadar uğraştım gerçek CAM gibi görüntüyü sonunda yakaladım :RpS_laugh:
Vernik atmaları çok kötü :RpS_ohmy: Ellerine sağlık Köksal abi :RpS_thumbup: Ayrıca CAM esprisi iyidi :RpS_thumbup::RpS_thumbup::RpS_thumbup:
Eline koluna sağlık Köksalım. Dikkatimi çektiği için soruyorum Far stop gibi yerlerde Meguiars Plast X kullansan daha iyi olmazmı ?
Emeğine sağlık Köksal süper bir iş çıkarmıştım yine iPhone 4S 32 gb cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
köksal bey güneşten dolayı hafifçe solmuş bir boyayı canlandırmanın yolu yok değilmi? En azından daha çok ilerlememesi için ne yapabiliriz?cila atmak yeterlimidir?
Aracın genel fotoğrafları iyi görünüyor ama detaya inince durumu vahimmiş:RpS_ohmy: taki Köksal hocamız işe el atıncaya kadar.Elinize sağlık.:RpS_thumbup:
bu zamana kadar plastx e hiç gerek duymadım. normal pastalar da aynı işi yapıyor. plastx in fazlası içinde koruma da olması. ben korumayı ayrıca uyguladığım için hiç gerek duymuyorum. meguiarsın biraz süslü ürünlerinden. banko ürünlerden değil yani, ikamesi kolay opak boya ise ve fazla kötü durumda değilse pasta ile eskisi gibi canlı bir hale gelebilir. boyayı görmeden bişey söylemek zor ama genelde soluk olmasına rağmen alttan canlı boya sağlam kalabiliyor. ilerlememesi için cila yeterli olur. kaliteli bir cila ile 2-3 aya kadar güzel koruma sağlanabilir. arkadaşın eşi kullanıyor aslında detaylı sormadım ama bana çok minik geldi. bir de piyasası yüksek galiba bunların. görüşünce detaylı sorayım.
Bende kendime düşünüyorum zaten Evet piyasaları yüksek. 2006 modeline 20-22 arası para isteniyor Ama hem 4x2 hem 4x4 hemde 4x4 Low difransiyel olması harika. 1.3 motorlu vergisi düşük. Bayanlar için çok güzel. Biraz bilgi alabilirsen cok sevinirim. Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...