Herkese selamlar, Araç yakın bir arkadaşımın aracı, bu sefer sadece boya bakımıyla değil yağ bakımıyla da ilgilendim. Yağ, yağ filtresi, hava ve polen filtresi değişti, cam suyu tamamlandı, genel kontroller yapıldı. Araç bütün h.sonu bende kaldı, geniş geniş hallettim. Buyrun fotolara, Aracı aldım ustaya gittim, ilk aldığım zaman ki halleri, patates eksem bitecek halde, yeterince toprak mevcut keçe yerine delikli pano koymuşlar eski yağımız yoksa ziftimiz mi demeliyim arka balatalara zımpara ile temizlik ve ayar dingilin demirinden çalmış alamanlar net çıkmamış ama aynada boydan boya sürtme izi mevcuttu paspasları da güzelce temizledim fıskiyelerden birisi kireç tutmuş atmıyordu, toplu iğne ile bu sorunu da hallettim benim karanın da arada sahnesi olsun sürtük olsa da en azından temiz klima temizliği ve dezenfekte işlemini unutmuyoruz finitoooo
Eline sağlık Köksalım. Finito çok çabuk olmuş Benim en çok hoşuma giden senin bölüm bölüm yaptığın uygulamalara detaylı olarak bakmaktı.
çok tşkler. bu arada motorun ve iç kısmın temiz halini eklemediğimi farkettim ama fotoğraf makinesine şu an biraz uzağım. umarım çekmişimdir, yarın eklerim
Ellere sağlık Köksalım. Yine konuşturmuşsun. Köksalım boyatozunu en güzel ne çıkarır? Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...
Ellerine sağlık süper... Dikkatimi çeken yağ 10.000 km sonra değişecek yazıyordu... Opellerde 10 Bin Km mi ?