Herkese selamlar, Yine yeni yeniden bir uygulama ile karşınızdayım. Araç komşu bir abimin aracı, boyası fazla yıpranmamış ama bakım ister durumdaydı. Uygulama olarak, Yıkama Zift Temizliği Lastik Jant Temizliği Motor Temizliği ve Koruma Kil ile Boya Temizliği Auto gylm srp ile boya temizliği ve parlatma Meguiars 105 ile yer yer olan çizikleri, sürtme izlerini giderme Collinite 476s ile boya koruma Ön kısımdaki taş vuruklarına kısmi rötüş Lastiklere atas pneubell parlatıcı köpük Sabah 10.30 gibi başladım, 16.00 civarında bitti. Havalar artık ısınmış, iyice farkettim bugün. Buyrun fotolara, ağlayan ziftler ne güzel desen yapmışlar sonradan farkettim panjurdaki türk bayrağına dikkat, aslında panjurda bayrak yok fabrikadaki bayrak direğinden denk gelmiş, çok da güzel olmuş
Sende olmasan bu güzelim araçlar kir pas içinde ömürlerini sürdürecek Maşallah diyelim elinize sağlık.
Köksal senin yaptıklarını tek bir ana başlık açıp hepsini tek başlıkta toplamak lazım Kxl`s Garage ismi ile ana başlık olmalı
eline sağlık köksalım döktürmüşsün yine. son fotoğraflar sanki bayiden yeni çıkmış araç hissi uyandırdı bende
Ortak Düşünüyorsan Ve Çalışkanlık Düşünüyorsan Bu Benden Başkası Olamaz Şaka Bir Yana Ellerine Sağlık Köksal Çok Başarılı İş Çıkamıssını Her Zamanki Gibi