Selamlar arkadaşlar Araç işyerinden bir abimin 2011 model ilk sahibi ve araç 36000 km civarında. Yağ bakımında servis boya Bakımı geldi deyip 800 tl isteyince daha makul ama yine korumalı bir uygulama istedi. Aslında pasta uygulaması gerekiyordu ancak açık renk olunca ve boyayi inceltmeyelim ağır basınca kil srp fusso light uygulaması yaptım. Araç sitede ağaçların altında kalmış ara ara ve acayip reçine vardı. Foto çekmek zor oldu beyazda ama kısmen başardım. Sabah 10 akşam 8 arası sürdü uygulama. İç kısımda sadece koltukları tek kat geçtim. 99/1 Sol taraf tamam Dışına geçelim Zift lekelerini decabit ile uçurdum Kartopu Arka cam ile kaporta arası recineden sararmıştı Kilin en temiz hali Kilin son hali Kaput çift vuruş yün pedle bayaa düzelme ve parlaklık oldu ama rds ler kaldı tabi ki Kaput oncesi Bitiş fotoları akşama kaldı ama sitenin otopark görevlisi siteye girişte farkı farketmis
Elinize sağlık güzel olmuş koltuk temizliğini benimde yapmam lazım da üşenmekten bir türlü yapamıyorum
Eline emegine saglik hacim. instagram/ SALİH_KARALİ53 www.facebook.com/Tokyogarage www.tokyogarage.com.tr
Bu araçta sahibini yormak istemedim, sizler gibi genç dinamik değil Orhan ın yerini kimse tutmuyor ama :RpS_laugh:
Hocam emek vermişsiniz elinize sağlık, ayrıca bizle paylaşıp bizide aydınlattığınız için ayrıca Teşekkürler.
Gelicem ben bir guz az kaldi. Ama resim cektirmek bir kenara direk kantara sokulacak kadar oldu araba D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi