Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kumandasız Alarm Montajı

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda Under Ground tarafından 28 Mayıs 2020 tarihinde açılan konu

1. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Evde kullanmadığım bir amfim vardı . Letgo dan bunu bir güzel okuttum . Sonra bu parayla arabaya kısa vadede en faydalı ne alayım diye düşünmeye başladım . En son aklıma kumandasız alarm ( darbe sensörlü ) bağlamak geldi . Böyle bir alarmı hiç bağlatan var mı arkadaşlar . Bir yerleri söküp kesip dağıtmadan ( özellikle araç içinde ) bunun montajını yapmak mümkün mü acaba . Eski aracıma yaptırmıştım kumandalı alarm . Sağolsun elektrikçi her tarafı termik santrale çevirmişti . Ordan burdan sarkan kablolar , izole bantlar falan hiç beğenmemiştim montajı . Ama çalışması on numaraydı . Özellikle hareket halinde giderken frene bastığından bütün kapıları kitlemesi çok iyi bir özellik.

<<bülent>> bunu beğendi.
  2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Yapılmak istendikten sonra yapılır. Anladığım kadarıyla orjinal kumandayı kullanacaksınız. Ama diğer alarmın özelliklerinden faydalanmak istiyorsunuz.

ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

<<bülent>> ve Under Ground bunu beğendi.
  3. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Zaten satılan kitlerde öyle. Kendim elektrikciyim ama oto elektriği üstüne çalışmıyorum. Bakalım becerebilirsem kendim montaj yapacağım. İlla biryerleri sökmek ya da dağıtmak icap ederse orjinalini bozmayıp sadece darbe sensörünü devreye alacağım. Biri dokunduğunda ötsün yeter .

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş