Cümleten Selamünaleyküm. Gördüğünüz ve bildiğiniz üzre anahtarın üzerinde Açma, kapatma ve bagaj tuşu var. Bu bagaj tuşu benim aracım boş model olduğu için çalışmıyor. Ben bunu nasıl aktif hale getirebilirim? Aracım; Yeni i20 2012 Model 1.4 Jump Otomatik Benzinli Şimdiden teşekkürler, hayırlı günler. . .
Uzun sure basili tuttugunuzda kapi kilitleri haric sadece bagaj kilidi aciliyor bagaji kapattiginizda otomatik kilitleniyor GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın MSC, basılı tutup denemedim. dark133, dediğin işlemi akşam eve gidince yapacağım. Eğer dediğin gibi olursa gerçekten çok iyi olacak bu. Akşam yazarım buraya sonucu.
Bende aracımı ilk aldığım da sert fren yaptığımda tekerlerden sert sürtünme sesi gibi bir şey geliyordu meğer abs devreye giriyormuş Bu bagaj olayında da aynı şekilde düğmenin çalışmadığını yada arabada böyle bir özellik olmadığını sanıyordum ikisini de bu forumdan öğrendim yoksa ikisi içinde servise gidecemtim
byram35, haklısın. Cahilliğimden utandım şuanda, hiç aklıma gelmedi o kelimenin anlamına bakmak bugüne kadar
Estağfirullah ben cahilsiniz demek istemedim ingilizce bilen biri için saniyelik bir olay olabilir ama bilmeyen için normal bi durum cahillik değil