Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kumanda Kapıları Açıyor Fakat Kilitlemiyor ( Yardım )

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda EmreFirat tarafından 12 Ekim 2016 tarihinde açılan konu

1. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Arkadaşlar merhabalar , 2007 model dizel getz makyajlı kasa aldığımda aracı yedek anahtar verildi kumandalı anahtarı kaybolmuş denildi . Neyse kısa bir süre sonra alarm sistemi taktırdım 2 ay olmadan şöyle bir sorun oldu.
    Kumandadan düğmeye basıyorum tetik geliyor fakat açıp kilitlemiyor . Neyse götürdük şöför kapısındaki motor yanmış denildi 50 liraya doğan motoru takıldı tekrar ki en çok o paraya acıdım hayatımda :)
    Şuan tekrar bir problem var anahtarla yada içeriden açıp kapadığımda tüm kapılar açılıp kapanıyor fakat kumandadan kapılar açıksa kilitleme tuşuna basınca tetik geliyor fakat tam kilidi ittiremediğinden kapılar kilitlenmiyor . Fakat kilitli kapıyı açıyor sorun yok . Hatta gün içerisinde normal bir şekilde bir kaç kez açıp kapattığıda oluyor .
    Bende kilit düğmesine basıp anahtarla kilitliyorum . Tahminimce şöför kapısındaki şahin doğan motoru ömrünü tamamlıyor 3 4 ay oldu değiştireli ama güçlü değil o yüzden erken bozuluyor . Şimdi bunu tekrar değiştireceğim fakat başına önceden böyle sorun gelen varmı daha iyi bir motor önerebilirmisiniz ? Ben sorduğumda orjinal motoru aktif edemiyoruz dedi adam buraya piyasa motoru koyup diğer tüm kapıları yönlendiriyoruz dedi ?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,946
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Kesinlikle arac ustunde duruyor acaba nasil calistirabilirim :)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş