yaklaşık 1 saat önce sokağıma dönerken sinyalimi vermemle beraber döner dönmez sol kapıma motosiklet çarptı. foto paylaşıyorum. bu kapı boyasız düzeltilebilir mi ve izmir içi önerebileceğiniz yer var mı çizik yok.
Piyasayı yeni yakın iş yaptırmayan bilemez , sanayide karşımıza çıkacak fiyatları ( gerçi her sektör aynı ama) tahmin etmek imkansız. Birinin 2 dediğine başkası 3-5 diyebiliyor. Aracınızın kaportasında göçük var boya atması yok gibi gördüm. Göçüğün olduğu yerde set var onun için iyi işçiliği olan birinin yapmasında titiz davranın. Geçmiş olsun diyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkürler izmir içinde bir yerle görüştüm 10 bintl altı ve üzeri diyor ortalama. canlı görmeden fiyat veremem diyor çizik patlak iz vs yok
Geçmiş olsun. Aslına bakarsanız basit bir işlemle halledilir ama işte sanayiye düşünce ağzını açan konuşuyor. 5 bin civarı çıkar diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun, duzelir bence...acele etmeyin izmir içinde mutlaka bir yer bulursunuz, acele ederseniz fiyat biraz yüksek cikar
Aslında , kapı içini boşaltıp , göçüğün olduğu yere bir ketıl sıcak suyu yavaş yavaş döküp alttan elinize doladığınız bir havlu tamponla dışarıya itseniz yüzde 50-60 göçük yerine gelir ama setin olduğu yer ustalık ister. Sonuç olarak sizin göçük üzerinde işlem denediğinizi öğrenirlerse , çaresizliğinizden faydalanıp , daha yüksek fiyat çekerler. İyi bir usta bulana kadar araştırın derim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gecmis olsun, duzelir bol bol gocuk duzelttirdim son 2 yildir bundan daha felaketlerini bile hallettiler ortalama 15-25 bin ödersiniz. Şehire göre degismekle beraber kocaelide fiyatlandirma boyle işinin ehli birine gitmeniz lazim kordonuda bozmuş oranin işciligi zor oluyor. 10 degil 15 verin kaliteli biri yapsin
Geçmiş olsun.Boyasız göçük düzeltme konusunda uzman birisi kolayca halleder.Tucsonun ön kaput,arka sağ kapı ve bagajındaki bemzer göçükleri hallettirdim defalarca.İşinin ehli için kolay bir iş.