Merhaba abilerim kardeşlerim plakalıkları krom yapcam ama bir türlü karar veremedim. Bu çok sade ve basit gibi geldi bana Bu güzel bunu beğendim fakat montaj konusunda endişelerim var plakalık 2 parçadan oluşmaktadır. Ön çerçeve ve arka kısmı olmak üzere demişler arka kısmı tampona vidalanıyor. Üzerine plaka konup bumu takılıyor anlamadım Eğer öyleyse tam istediğim gibi sipariş vercem. 2. resimdeki plakalık hakkında bilginiz varmı ? Veya önerebileceğiniz başka bir ürün ?
kardeş 1. ci krom plakalık benim erada var onu tampona yapıştırdım siyah slikonla 5 yıl oldu gevşeme bile yapmadı ömürlük
Emre bey , ben 1.ci krom plakalıktan 2 ay kadar önce netten aldım , önce tampona yapışıyor içine plaka konulup kapak kısmı ( kısa kenar) kapatılıyor kullanıyorum ve sorun yok ancak isterdimki köşeler keskin yerine oval olsaydı , bu haliyle temizlikte falan insanın elini yırtacak ama sağlamlıkta sorun yok hatta ben plaka üzerinden sağ sol kısımlardan 1 er tane de civata attırdım kesinlikle ne plakalık düşer nede plaka zaten plakalık alttan sililkonlu.
Asel & Kaan Efe & Emre Teşekkür ederim, yorumlarınız için aslında ilk aklımda birinci resimdeki vardı. Sitelerde gezerken bu resmi gördüm aklımı çeldi aynısını buldum fakat montaj hakkında fikrim olmadığı için temkinliyim açıkcası Hepsiburada'ya montaj nasil yapılıyor diye sordum bakalım. Teşekkür ederim tekrar sağ olun.