Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Krom Plakalık Hakkında ?

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda Emre42 tarafından 30 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. Emre42

Emre42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Merhaba abilerim kardeşlerim plakalıkları krom yapcam ama bir türlü karar veremedim.

• Bu çok sade ve basit gibi geldi bana :confused:
    • Bu güzel bunu beğendim fakat montaj konusunda endişelerim var plakalık 2 parçadan oluşmaktadır. Ön çerçeve ve arka kısmı olmak üzere demişler arka kısmı tampona vidalanıyor. Üzerine plaka konup bumu takılıyor anlamadım :confused: Eğer öyleyse tam istediğim gibi sipariş vercem.

2. resimdeki plakalık hakkında bilginiz varmı ? Veya önerebileceğiniz başka bir ürün ?

2. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kardeş 1. ci krom plakalık benim erada var onu tampona yapıştırdım siyah slikonla 5 yıl oldu gevşeme bile yapmadı ömürlük

Emre42 bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,104
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Emre bey , ben 1.ci krom plakalıktan 2 ay kadar önce netten aldım , önce tampona yapışıyor içine plaka konulup kapak kısmı ( kısa kenar) kapatılıyor kullanıyorum ve sorun yok ancak isterdimki köşeler keskin yerine oval olsaydı , bu haliyle temizlikte falan insanın elini yırtacak ama sağlamlıkta sorun yok hatta ben plaka üzerinden sağ sol kısımlardan 1 er tane de civata attırdım kesinlikle ne plakalık düşer nede plaka zaten plakalık alttan sililkonlu.

Emre42 bunu beğendi.
  4. Emre42

Emre42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Emre Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Asel & Kaan Efe & Emre

Teşekkür ederim, yorumlarınız için aslında ilk aklımda birinci resimdeki vardı.
    Sitelerde gezerken bu resmi gördüm aklımı çeldi aynısını buldum fakat montaj hakkında fikrim olmadığı için temkinliyim açıkcası :confused:
    Hepsiburada'ya montaj nasil yapılıyor diye sordum bakalım. Teşekkür ederim tekrar sağ olun.

Bu Sayfayı Paylaş