Jntlarım paslanmış. Jant kapanlarımında boyası atmış vaziyette şuan tek eksiğim görünüş bakımından jant. Aklıma geldi geldi geçenlerde ikitellide galvano teknik sanayi sitesine işim düştu krom kaplama yapıyorlardı. R19 iç kapı kolunu götürdüm olmadı tutmaz dediler. Jantlar inşallah olur jant ve kapakları krom suyuna bastırmayı planlıyorum makul bir fiyatata olursa.
Geçtiğimiz yaz bende yaptiracaktim araştırdım en fazla 3 yada 4 ay gider dediler bende 3 4 ay icin demeyeceğini düşündüm yaptirmadim Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
Sanırım nikelaj tarzı şeyden bahsediyorsunuz. Bu ise bu işin yapımı kalite kalitedir. Hem işçilik hemde kullanılan malzemenin kalitesine göre değişir. Benim tavsiyem hiç uğraşma derim. He illa birşeyler yapmak istiyorsan kendin sprey boya ile yapabilirsin. Zaten lastikleri tak-sök + işlem aşağı yukarı tahminim 150-200 lira maal olur. Temiz 2. el alışımlı jant almak daha iyi olur. Tırlarda gördüğümüz komple paslanmaz malzemedendir, yani krom olduğu için onlarda dökülme vb şey olmaz.