herkeze merabalarr erama uzun zamandır krom kapı çıtası bakıyodum fiyatlar çok uçuk oldğundan almamıştım dün bi sitede buldum fiyatıda oldukça uygun 28 TL ürün 1. sınıf gercek krom dün kargoya verdiler bugun elime ulaştı5 tl de kargo ücreti verdim almak istiyen olursa veya düsünen yardımcı olabilirim....
ürünün resmi yok sitede http://www.canderotomotiv.com/ ben telefon ile arayıp sordum ellerinde varmış o şekilde aldım..
Cander Otomotivi biliyorum, Yalnız Bu ürün Paslanmaz değil 430 Krom'dan imal edilmiştir. Aksaray'da Krom imalati yapan tek firmayiz. Mıknatıs tutmanızı öneriyorum. Hayırlı olsun.
evet hocam dediğiniz gibi mıknatıs tuttum bi tepki vermedi dediğiniz gibi 430 kromdan imal edilmiş ** almayı düşünen arkadasların bunu bilmesinde fayda var bende şuan öğrendim ama uzun süre kullanabilirim diye tahmin ediyorum
hayırlı olsun markası ne omsa ise rahatlıkla kullanabilirsiniz piyasada çin malları var ucuz onlar ama senesini doldurmadan kararma yapıyo ben omsa aldım 2 senedir herhangi bi sorun olmadı
Hayırlı olsun, bende düşünüyorum, yalnız Siteye üye olup internet üzerindenmi aldın yoksa havale,ptt gibi seçeneklerlemi aldın öğrenebilirmiyim.
hocam internet üzerinden alınmıyor telefon ile görüşüp ellerinde olup olmadığını sordum var dediler hesap numarası aldm ptt den yatırdım ve tekrar arayp adres bilgilerimi verdim ertesi gün elime geçti ürün