merhaba arkadaşlar bir arkadaşın arabasında gördüğüm krom aksesuarlar benim arabama yakışır mı sizce üstteki benim aracım alttaki krom aksesuarlı araç yorumlarınızı bekliyorum.
Kırmızı Getzede yakışmamış ama, Senin arabana bunlarınhiç biri yakışmaz + arabanın o güzelliğindende güzellik götürür. Araban siyah olsaydı bunların içinden önerebileceğim sadece 6 parça cam çıtası olurdu.
Cam çıtası genelde siyah araçlara iyi gidiyor. Bence senin aracada yakışır. Ancak ayna, kapı kolu , benzin kapağı hiç hoş gözükmüyor. Cam çıtası alacaksan eğer netten sipariş verme. Ben verdim pişman oldum. 2 günde kalkmaya başladı. Çıkarayım dedim bu seferde arabaya yapışan bantı sökmekte zorlandım. Sana tavsiyem aksesuarcıya gidip yapıştırmadan dene. Hatta foto çek paylaş bakalım.
Sadece cam cıtaları gider bence, gerisi görüntü kirliliği olur. Sen yinede Photoshopla dene derim kafanda soru işareti kalmaz hiç olmazsa.
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için çoğu arkadaş yakışmaz demiş büyük ihtimal bulaşmayacağım bu işe ama bi aksesuarcıda bulursam üstüne koyup denicem.