Bilgisayar teknolojileri ve programlama mezunuyum. Şu anda Aöf de İşletme son sınıftayım. Kpss ön lisanstan 69 puan aldım. Bu puanla bir yere yerleşmem çok zor görünüyor. Çevrenizde tanıdık eş dost en düşük kaç puanla bir yerlere yerleşti ? Herkez bilgisini paylaşırsa çok sevinirim. :RpS_mellow:
Doğu Anadoludan taşra yerleri yazıcam ben :RpS_rolleyes: Hiç ders çalışmadım. Bir an önce memur olmak istiyorum
Bir yerlerde güçlü bir "Dayı"n olursa her puanla atanırsın Dindar yöneticilerimiz sağolsunlar, defalarca gördük bu tip sınav skandallarını. Kopya, Şifre, Soruların servis edilmesi vs. vs. vs.
bende girdim aynı sizler gibi 70 i geçemedim...bi şekilde ağrı ardahan bile olsa bir yere girebilirmiyiz acaba bilmiyorum
Dayım değil Öz Be Öz Babam var, ve şuan hükümetimizin çok önemli bir biriminde önemli bir görev yapıyor, kpss den 65 aldım, git sanayide çalış dedi, lütfen eğitimsiz sadece muhalefet olsun diye konuşmayalım. Ha eğer sıkıntınız dindarlıksa evet Elhamdüllih Müslümanız, Tüm devlet dairelerimizde Mescidimizde var, namaz vakitlerinde işinizi bırakıp namazınızıda kılabilirsiniz, kimsede önce işini yap demez, konuyu farklı yerlere çekmek isterseniz ayrı konu açınız, sevgili arkadaşımız Kpss den kaç puan aldınız ve nerelere yerleşebiliriz diye sormuş. Bu konuda fikriniz yoksa yazmayın. Saygılar.
Sevgili arkadaşım. Senin baban yapmamış. Allah ondan razı olsun. Ama senin baban bir istisna. Bişeylere kendim şahit oldum da yazıyorum bu cümleleri. Durup dururken bişey uydurmuyorum. Bende dinine bağlı bir insanım. Orucumu tutarım. Birgün bile yemem. Namazımı kılarım. Hanımım kapalı, tesettürlü bir bayandır. Arabamda Bayram FM dinlerim. Benim lafım, kendisini dindar gibi gösteren ve dindar geçinen ülke yöneticilerine. Mademki bu kadar dindarsınız, mademki Allah korkunuz var, nasıl bu skandallar yaşanıyor? Bunun cevabını merak ediyorum.
Keşke ilk yazını böyle tamamlayıcı yazsaydın bende tebrik etseydim. eğerki böyle birşeye şahit olduysanız ilgili makamlara şikayetinizi yapınız, kesinlikle ilgileneceklerdir. Ancak o yönetici dediğin kişiler yavaş yavaş temizleniyor ve artık İnşallah o skandalların yaşanmamasını umut ediyoruz, benim kızdığım nokta şudur ki; memur olmak istiyorum diyene, torpilin varmı deniliyor, devlet bir baraj koymuş bu "70.0" sen bunun altında alıpta torpille girdim dersen hak yemişsindir, ancak barajı geçerek birşeylere ulaştıysan bu senin hakkındır ve artık eskisi gibi bir şans tanınmıyor, barajın altında kaldıysan ne olursan ol başvurun geçersiz sayılıyor, ancak şöylede bir durum var 70.0 alan bir kişi Ankarada işe başlarken, 85.0 alan bir kişi adanada başlıyor, e bırakında o kadarda olsun, Sözüm meclisten dışarı değildir. "sen git adamın kafasına yumurta at, ondan sonra ben 70.0 - 80.0 aldım işe başlayamadım."
çok güzel demişsiniz bravo babamda devlet dairesinde çalışıyo ve o puanla hiçbişey olamazsın demişti bana
Bir umut tercih yapıcam. Hİle katakulli işler bize yakışmaz usta. Ağzımızdan daha Haram para geçmedi çok şükür. Siyasi konuşmayalım arkadaşlar konu hortlar. Tartışma ortamı yaratmayalım. BEn taşraları yazıcam. Kars maraş urfa bitlis ne olursa :RpS_rolleyes: