öncelikle iyi forumlar. ben ilk defa kpss ye başvurdum (ortaöğretim)ve şifre yazmıyor .Sınava girerken herhangi bir sorun çıkarmı?
eğer ösym şifreni unuttuysan yada daha önce almadıysan il merkezlerinde bulunan ösym merkezlerinden ösym şifreni tekrar alabilirsin.şifreni sadece ösym nin resmi sitesinde giriş için gerekli olacaktır.Sen sınav başvurunu yaptıysan şifrene gerek kalmıycak sınava giriş belgen adresine zaten postalanacaktır.
Arkadaşım , burası otomativ ile ilgileniyor, Ancak KPSS den bahsediyosun, KPSS nire ... OTOMATİV nire... Düzenleyen : Ogun
Ya o şifren sana verilen bi kagıtta yazması lazım bende başvurdumda şifremi degiştirmemi istedi sistem degiştirdim.
Şifre sadece bir dahaki senen netten başvurabilme veya şuan istemediğin bir bilgiyi ÖSYM'nin resmi sitesinden düzeltebilme olanağı sağlıyor. Başka bir yararı yok. Sınava başvurduğun zaman verilen kağıtta altta olması gerekiyor şifre. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 haneli.
hayırlı olsun arkadaşım bende KPSS ye başvurdum işlemlerin bittikten sonra sana bi, belge vericekler o belgede net şifren yazıyor ordan http://ais.osym.gov.tr/ bu adrese gidiyorsun aday işlemleri sayfasını acıyorsun TC kimlik no nu yazıyorsun sana verilen belgede kpss internet şifren diye belirtiyor ordanda oraya kayıt yapıyorsun ve bilgilerin açılıyor kolay gelsin
sadece basvuru yaptıysanız şifreniz yazmaz.."var olan şifrenizi kullanınız" yazar..basvurudan sonra 2tl karsılıgında şifrede alabilirsiniz..şifre şuan için gerekli değil..tercih, kayıt yenileme, sonuç ögrenme aşamasında gerekli..diye biliyorum ben..