arkadaşlar uzun zamandır bel sırt ağrısı çekiyorum.tv.dan kosmodisk diye bir şey görüyorum.kullanan var mı? buna benzer bir ürün alıp faydasını gören? internetten epey arattım kullanıcı yorumlarına ulaşamadım.fikri deneyimi olan var mı acaba? görünüş olarak sanki çok basit uyduruk bir şeymiş gibi geldi ama..? Düzenleyen : rafet anıl
abi eğer kilo gibi bir şikayetiniz varsa kosmodiski unutup o kiloları vermenizi tavsiye ederim...103 ten 84e düştüm ve şu anda ne sırt ne bel ağrısı kaldı...4 kat merdiveni tek seferde çıkmak gibi olaylarda bonus oldu..ha yok benim kilom iyi diyorsanız o başka
vallah ben onun reklamlarına cok gülüorum kadın dioki belim cok ağrıodu taktığım anda değişimi hissettim rahatla oturup kalkmaya basladım dio tamamen uydurmaca bunlar bence bi kullanan birine danısmak lazım...
Medikal ürünler satan bir tanıdığım var sorduğumda bana verdiği cevap "sana mantıklı geliyorsa tak" oldu. Kısacası ben de inanmıyorum buna.
bende onun için soruyorum zaten.bendekiş ağrılar kiloyla filan alaksı yok.dertli deli olur hesabı acaba faydası olur mu diyor insan
Benimde botun ve Sırt bölgelerinde orta ve kücük seviyelerde fıtıklarım var ara ara ağrım oluyor. Size tavsiyem o bölgeleri güçlendirecek harketler var onları yapmanız. Ben düzenli olarak yapıyorum ve ne bel ağrısı ne sırt ağrısı ne boyun ağrısı hiç biri kalmadı. Yanlız ağır kaldırmayın kendizi zorlamayın. Beyin ve sinir ve Cerrahı bir doktorla samimi bir konuşmamda 2-3 yıl içinde en baba fıtığın dikkatli davranılarak ve verilen harketler uygulanıp fıtıklı bölgedeki kaslar güçlendiğinde geçeceğini söylemişti.
sadece sırtta değil sırttaki ağrı bacaklara vuruyo çok doktora gittim bel fıtığı değil kronik ağrı dediler hareket şekilleri verdiler ama tedavisi yok.çekiyoruz.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha evvel bu konudan müzdarip idim. Çok rahatlıcı bir etki gösteriyor gerçekten. Lakin bu ürünlerin sahtelerini de hazırlayanlar var. Bu yüzden alacağımız ürüne dikkatlice bakmalıyız. Sağlık her şeyin ötesinde. Cosmodisk ya da benzeri isimlere sahip ürünleri almamak lazım. Gerçek adı : Kosmodisk olan bu ürünü www.kosmodisk.com.tr adresinden alabiliriz.