Merhaba arkadaşlar, Egzoz'dan gelen hafif hırıltı sesi şikayeti ile ustaya gittim,aracı lifte kaldırdık ve orta susturucu ile son susturucunun birleştiği kısımdan kaçırma yaptığını fark ettik,orada bulunan iki adet vida'dan birisi kopmuş ve vida deliğinden hava kaçırdığını tespit ettik.Usta oraya yeni bir vida takmak için egzoz'un bağlantılarını söktü ve normalde bağlantı kısmında bulunması gereken contanın olmadığını oraya uygun conta alıp gelmem gerektiğini aksi takdirde bu şekilde bağlantı düzgün yapılsa dahi az miktarda kaçıracağını söyledi.Bende her yeri aradım taradım ama aracıma uygun bu contadan bulamadım,nette benzer ürünler var ama bire bir uyum sağlayıp sağlamayacağı konusunda endişeliyim.Size contanın olması gerektiği kısmın fotoğrafını da göstereceğim.Bu contayı nereden temin edebilirim arkadaşlar? [/url][/IMG]
Haklısın üstad,son çare olarak onu görüyorum zaten.Hemen hemen çoğu modele ait var ama nedense bizim Hyundai'ler es geçilmiş sanki.
sadece internetten mi aradınız? bazı küçük parçalar internette bulunmayabiliyor, büyük şehirlerde egzozcularda bu tip contalardan çok oluyor,
Benim de en çok canımı sıkan bu olur. Kendi aracımın tavanın da bir kapak var ve zamanla özelliğini kaybetti Ankara da olmama karşın aramadığım yer kalmadı ama nafile en sonun da özeli bir kavuçuk malzeme ile yapıştırmak zorunda kaldım. Hatta şöyle yapın bulamaz iseniz aleminyum bir conta kestirin o daha dayanıklı olacaktır.
Sanayiden 2mm lik klingerit kısa bir plaka yada telli conta plakası alıp keserek yapılabilir orjinalden güzel olabilir, hazır satılan conta plakadan pahalı bile olabilir Yetkili serviste muhakkak vardır yoksa bile kesip takıyorlardır hazırlayıp verirler orada taktırmak zorunlu değil. Geçenlerde klingeritten babamın balıkçı teknesinin perkins dizel motoruna conta kesmiştim hemde böyle düz değildi motorun mazot pompasının yan kapağının contasıydı bir sürü girintisi çıkıntısı vida deliği vardı bunu motora taktık kaçırma yapmadan iki seneyi devirdi.
Kastamonu'da yaşıyorum ve maalesef küçük bir şehir olduğu için bazen sıkıntı yaşayabiliyoruz,büyük şehirlerde mutlaka bende vardır diye düşünüyorum. Bu da güzel bir fikir,teşekkür ederim =) Bize en yakın servis Ankara Akbak Hyundai Servisi =) Şu anda oraya gidebilme imkanım yok ama iletişime geçsem acaba bana gönderme imkanları olur mu?
Başlığı okuyunca zannetim ki, uzay makinesinin bir parçası yok Koskoca Ülkede Bu Conta'dan Yok Mu! bu başlık yerine Kastamonu'da bu conta yok mu yazsaydınız daha doğru olurdu
NASA ya haber verdik hubbel teleskobunun eksantrik milinin ordaki contayı söküp yollayacaklar Arkadaşlar bahsetmiş zaten küçük conta kestirilebilir Sent from my iPhone using Tapatalk