Bugün akşam yokuşlu virajlı bir yoldan gidiyordum az ilerde ışıklarda bir koku gelmeye başladı yanık lastik kokusu aracı sağa çekip baktığımda ön taraftan kaputun altından bir koku geliyordu çok pis bir koku biraz sonra koku geçti çok hafif var şuan kontrol ettim hiç biryerde yanık yok şuan endişeli durumdayım sabaha kadar arabama birşey olurmu korkusu var acil bilen varsa bana bunun neden kaynaklı olabileceğini söylermi
Manifolta.egsoz borularina ve ya susturucuya yoldan poset yapismasin.başıma gelmişti 2 gün sonra bulmustum.
Ustaya götürüp lifte kaldırıp alttan bir baktırın. Tahminim Hasan beyin dediği gibi poşet vs yapışmasından kaynaklı olur... Valla zor geçiyor o koku. O değilse kayış, vs motor aksamını ve sigorta kutu etrafını kontrol ettirin. geçmiş olsun
Benim de ilk aklıma, poşet yada o tür bir dış etken geldi. Bir diğer ihtimal, motorunuzda yağ kaçağı varsa, egzoz borularına damlamıştır. Debriyaj balatası da pis kokar. Kavrama çok yukardaysa, sıyırmaya başlıyodur. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Debriyaj balatasini zorladiysaniz veya bitmeye yakinsa koku yapar. Hemde asiri derecede pis koku yapar. Insallah poset felandir
Yokuşlu viraj dediniz zorlamış olabilir misiniz ? balatalardan geliyordur diye düşünüyorum hala devam ediyorsa ustaya götürmenize fayda var
Aynisi defalarca basıma geldi yayla yoluna günübirlik 1 ay boyunca git gel yaptım yokuş da baya vardı ilk başlarda koku çok rahatsız etti ustayada götürdüm birşey yok balata kolu yapmıştir dedi yokuş aşağı sürekli fren kullanmaktan aracın balatası ısınıyor ve koku yapıyor diğer araçların balatalarının kokusuda eklenince koku yoğunlaşıyor balataya baktırmanı öneririm 1 ay da balata gitmişti benim sanayide değiştirmiştik düz yola girdiğinde belli bi zaman sonra koku geçiyor SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi olabilir poşet de olur baskı Balat’a da olur aracın biryerlerden yağ bulaşmış kaçırmış ise onun kokusu da olabilir fren de olabilir kontrol etmende fayda var.