selam arkadaşlar. http://www.sahibinden.com/1999_model_hyundai_starex_svx_minibus_demir_otomotiv_den-45WQQaXQQ19394559WQQpXQQdisplayitem linkteki araç sizce nasıl 2001 DLUX H100 panelvanım var takas yapmayı düşünüyorum,bilgisi olan arkadaşlardan isteğin şu; araç 99 model 140binde yerli malı starexlerden az yaktığı söyleniyor bu doğrumu? birde kore malı bu modellerin yerli malı modellere göre daha fazla arıza yaptığı söyleniyor yani sorunlu olduğu söyleniyor aslı varmı? Birde araç galeride çok güvendiğim şimdiki arabamı aldığım galeride galerici ısrarla bu aracı almamı söylüyor pişman olmazsın diyor sizce almaya değermi?
ben kore malı sıtareksleri daha saglam ve az yakar diye biliyorum bendede kore malı h 100 grant salon 96 model var cok memnunum kılometresi orjinalse iyi motoruda iyi ise çok güzel sana bir örnek veriyim benim arac yeni kasalardan 14 den aşagı vermem almayan almasın ona göre kıyasla sıtareks h 100 den daha oturaklıdır hele kore malı olması artısıdır bir gün sıtareks alacak olsam koresini alırım benim görüşüm motoruna yürüyenine iyi baktır benim gibi ucuz alıp 6 bin tl harcama üste kac istiyor senin aracı kaca sayıyor Düzenleyen : celal.oguz
bende 2000 model var kore mallarını hıc dusunmeden alın sıkıntı yasamazsınız ben 3 tane kore malından degıstırdım vıtoya bıle degısmem aracımı cok memnunum o senelerdekı mınıbuslerın kralı t4 ler bıle mukayese goturmez aracın tek sıkıntısı 85 lık olusundan klımada cok yuklenme yapıyor dıger 100 luk ve Crdi lerde bu problem yok ama hem ıc dızayn olarak hemde alttakım olarak yerlı malı ıle kesınlıkle degısmem korelerle ılgılı sorularınız olursa danısın cunku 98 ın agustos ayında ızmırde bu aracı sıfır olarak alan 4.kişiyim... Bş.Çvş.A.Özberk PARTAL