Aracımı 99 820 km oldu.Ve ikinci el sahibiyim.Aracımızın 90.000 bin bakımını yaptırmamıştık garanti dışı olduğu için gittiğim özel servis kayışlar idare eder demişti.Ustası süper bir adam mesleğine diyeceğim yok amma lakin bu 90 bin bakımda var kafama takıldı.Resmi servise gittim.Filitreler ve yağ bakımım tamam ancak 90 bin bakımda yapılan nedir dedim.Genel kontrol ve V-kayışı,Kasnak gergisi,gergi kasnağı değişmesi gerekli diğer filitre ve yağ bakımını yaptırdıysanız.Peki ne kadar yeni kampanya varmış garanatisi dolan araçlar için dediler ve 297 -TL ye yaptırdık. KISKAÇ 1,54-TL V-KAYIŞI 39,12-TL KASNAK GERGİSİ 155-TL GERGİ KASNAĞI 31,94-TL İŞCİLİK 76,70-TL + ECU GÜNCELLEMESİ 40.70-TL TUTARINDA ÜCRETSİZ İNDİRİM TUTARI52.50-TL KDV45,31-TL TOPLAM 297,01-TL Hepsinin sonucunda güler yüz ilgi alaka ve yıkama.... Diğer yağ değişimine gitmeyi düşünüyorum.Garanti kapsamına giriyor en azından yapılan işcilik ve kullanılan malzeme...
konya öntur'a manavgata gidrken bir kere uğradım,salih diye birisi vardı çok iyi niyetli birisiydi,benim mecbur uğraığımı yola gideceğimi anlayınca hemen halletmişti işimi,bilginiz olsun