2004 sonata 2000cvvt h-matic aldım çok severek bilmiyorum..kendimi sansli hissediyorum onu kullanmak bize de nasip oldu
2005-2007 arasında bizim şirket araçlarından birtanesi sonataydı, 2 yıl kullandım, çok keyifli bir araç.. deri koltuk, digital klima filan jaguar gibi 10 numaraydı hayırlı olsun..
Gerçekten güzel bir aracmis bende ilk defa biniyorum oo sen birde sifirken binmissin o zaman..tadından yenmez valla. Allah daha iyisini olmayanada versin inş.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun! Sonata'nın ana vatanı nasıl ki Güney Kore'yse, yavru vatanı da Konya'dır Nerede bir Sonata görsem 42 plaka.
Hayırlı uğurlu olsun. Aracın ilk kalkışı ve yakıt durumu nasıl ve fiyatlar ne durumda ? Bende nasipse yazın eğer ev alamazsa mercoyu otomatik bir araçla değiştirmek istiyorum da ...
Şehir içi şuan 30lira ile rahat 110-120 km goruyor benzini dahil etmiyorum tabi 2,7gibi süper bi kalkış beklemek lazım ama 1600kiloluk bi araç için bence çok iyi.. birde homurtu sesi var içerden çok zevk alıyor insan sürmekten..23-32bin arası değişiyor fiyatlar 25bine aldim yalnız aracim temiz kaza boya yok 178binde sanruf ve koltuk ısıtma yok benimkinde