Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Konu başlıkları ve yeni konu açılışları hakkında,

'Sohbet' forumunda EnginTepe tarafından 15 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. EnginTepe

EnginTepe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Engin Tepe
    Değerli Arkadaşlar Öncelikle tüm Hyundai ailesini sevgi ve Saygı ile selamlıyorum.
    Bilindigi üzere yeni üyeyim.
    Bir kaç marka ve model arasından seçimimi hyundai olarak belirlememde ve bu seçim e büyük katkısı olan güzel forumumuza ve emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

Seçimim yumurta kasa accent gls den yana oldu ama forum olarak illa milenyum gls denildi.(Tavsiye)

Asıl konuya gelirsek,
    Bu seçimi yaparken forum daki geçmiş ve işlenmiş konular yeteri kadar bilgi sahibi olmama yetti ve ikna edici oldu ve GLS ile tek yeni konu dahi açmama gerek kalmadı.
    Baktığımızda hali hazırdaki işlenmiş konuları araştırmaksızın direk yeni konu ya yöneliyorlar.Oysaki almak istediği cevap ile ilgili onlarca konu açılmış. türlü türlü cevap verilmiş.
    Forum kirliligi olmaması açısından dikkat etmemiz gerek diye düşünüyorum.

Diger husus,

Konu başlıklarıımızı itinali cümlelerle seçelim, misal Direksiyon arızası var ama konu başlıgı acil yardım diye açılıyor.

Konu başlığı ne kadar itinalı özenli olursa Gerek forum içersinde gerek sanal arama motorlarında '' Accent direksiyon titremesi'' diye açtığımız başlığımız hemen karşımıza çıkacak ve direk olarak forum a yöneltecektir.

Bir diğer yandan yeni üyeler için de aramaya yazdığı zaman daha net bir liste çıkacak aradığını daha rahat bulacak ve yeni konuya gerek duymayacaktır.
    Sadece yeni üyeler değil eski üyeler de ilk önce aratırsa yeni konu ile forum kirliliği oluşmayacaktır.

Nacizanane görüşümdür.
    okuduğunuz için Teşekkürler.

mursel_balci, canhakan ve Murat bunu beğendi.
  2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Bende arama motorundan bugüne kadar pek bir şey bulamadım...

Ne aratırsam Aradığınız Kelime Bulunamadı gibi bir uyarı çıkıyor....

Sanırım bu sistem ya çalışmıyor yada konu içersinde geçen kelimelerin başlıkların tam tamına eşleşmesini gerektiriyor...

3. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çoğu zaman ben de arama motorundan aradığımı bulamıyorum. Tam kelime yazınca da konuyu bulmuyor. Ya tek tek foruma bakıyorum ya da konuyu google' a yazınca oradan foruma bağlanıyorum. Birçok forum üyesi ilgilendikleri konunun forumda mevcut olmasına rağmen, bulamadıkları için aynı konuyu defalarca açıyorlar. Arama motorunun biraz daha geliştirilmesi hem yeni üyeler hem de sürekli kullanıcılar için daha yararlı olacaktır.

4. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Şunuda eklemek gerek diyorum,

Birisi bi soru sorduğunda hangi araç veya bu arızanın sebebi nedir gibi sorularda ikili üçlü tartışmalardan kaçınmak iyi olacak çünkü,
    bi konu arıyorum konu cevabından çok sohbet muhabbet .
    Benim kafamda burası bi ansiklopedi kıvamında.Herkes kesin emin olduğu şeyleri söylerse daha iyi olabilir.

5. EnginTepe

EnginTepe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Engin Tepe
    Sizin görüşleriniz nedir.?

6. EnginTepe

EnginTepe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Engin Tepe
    Tabiki güzel olur herşey daha net olur. Daha anlaşılır olur, herkes bildiğinde ısrarcı oluyor illa benim dediğim deyince sohbette gereksiz polemiğe giriyor. Daha düzenli forumu için dikkat şart.

7. brky.getz

brky.getz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    508
    Ad Soyad:
    B.AKKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aslında dediğiniz doğru .
    Forum içinde bir düzenleme yapılsa yeni üye olan bir kişi bir defaya mahsus bir konu açabilse.
    İkinci konuyu açabilmesi için bizlere verilen bu yıldızlar arttıkça her kademede bir konu açabilse gibi mesela
    Tabi yıldızları komple dolu olanlar istediği kadar konu açabilir . Zaten bu kişiler eski uyeler olur olmaz konu açmazlar.

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Arama nın istenileni vermesi için konunun zamanında doğru şekilde açılması gerekiyor. Aslında forumun sabit üyeleri oldukça güzel kullanıyor forumu. Yeni gelenlerin bazıları soruma cevap bulup bir daha ihtiyacım olmaz diyip akıllılık!! ettiği için alakasız konular görüyoruz. Konulara özen gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Tepetaklak

9. EnginTepe

EnginTepe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Engin Tepe
    Sonuç itibari ile bende yeni yim. :) Bu birazda özensizlik ve dediğiniz gibi işimi bitireyimderdinde ki selam demeden tanıtma mesajı yazmadan konuya giriyor.
    Buna çare ne belli bir mesaj sınırı nede başka bişey sohbet konularında 50 mesaj sınırını aşmak 1 2 gününü alır.

10. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    şimdi örnek vermek gerekirse lpg ayarında bozukluk var ama lpg kısmına değil elantra kısmına konu açarsan konu başlıgınada elentra 1.6 gls yazarsan :) elantra değil ama elentra :) konuyu görenler ilk anca cevaplarsa cevaplıyor sonra aramak isteyen arama yaptıgında şöyle bir durum söz konusu oluyor.

listede elentra 1.6 yazıyor. ama vatandaş atıyorum getz aracının lpg hatası için bakıyor konuya direk es geçiyor. sonra bir konu daha bir konu daha müdahale olmayıncada çöp oluyor ortalık. özellikle bazı arkadaşlar burayı hyundai nin resmi müşteri hizmetleri zannediyor orası da ayrı bir konu zaten :) imkan olsa forumdaki konular elden geçirilip birleştirilse sanırım konu sayısı epey azalırdı :)

11. EnginTepe

EnginTepe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Engin Tepe
    Birde teknik servis zannedenler var. Anında cevap istiyor. Sorunu çözülsün istiyor.

12. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Forum da yenisiniz ama belliki başka Forumlardan tecrübeleriniz var ve bir Forumdan nasıl faydalanılır,kullanma şekli gibi tabiri yerindeyse Forum adabını bilen birisiniz.
    Benim 2006 yılından beri üyesi olduğum bir Forum sitesi var.İnanın o zamanlarda bile Açil,Çok acil,Acele,Yardım gibi ve Özellikle bu kelimeleri içeren başlık açılırsa kesinlikle çöpe giderdi.Ve hemen hemen tüm Forumlarda kural böyle.Yani bir çeşit Forum yasası.
    Mesela Forumları hiç kullanmamış birisine Büyük harf kullanmak yasaktır dediğinizde cevabı bellidir.Ne alaka veya neden ? gibi
    Ama aslında büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve diğer Forum kullanıcıları tarafından hoş karşılanmayacağını bilmez.Öğrendiği zamanda yapmaz tabiki.
    Arama butonunu maalesef bir çok yeni üyelerimiz kullanmıyor.Sadece bu forum içinde geçerli değil bu.

Bu Sayfayı Paylaş