Arkadaslar bugun ( 97 accent ls) aracimin kontagi yari acik kalmis normalde bildigi kadariyla anahtari bu pozisyonda cikartamazsiniz lakin benim aracdan cikiyor yaklasik 4 saat felan yari konrak acik kalmis geldigimde aku bitmis neyse takviye ile calistirdik ama aracda bir sıkınti yaratmismidir acaba cunki yolda gelirken (arac benzinde) benzin yememe gibi durum oldu ve sonunda istop edip yolda kaldik benim aklima deposundan pislik cekti veya tıkadı gibi geldi aklima cunki arac oyle bir his verdi Internetden arastirdim yari kontagin acik kalmasi(ekran lambalari yaniyordu) bazi parcalara zarar verirdiye paylasmislar bilgisi olan arkdas var ise paylasa bilirmi
Kontağın açık kalıp akünün bitmesi ve ardından aracın yolda giderken benzinde sıkıntı olması akla direk benzin pompası geliyor, basıncını bi kontrol ettirmenizde fayda var Tapatalk for windows phone
Benzin pompasi bozulmusmudur internetde bobin ve pilatin yanar demisler bobin yanarsa marş basarmi arac mars basiyor arac calisiyor yakit gelmiyor gibi gozukuyor
Zannetmiyorum kontak acık kalınca çekişden düştü gitmiyor vs psikolojik bence veya olacağı varmıştır denk gelmiştir.