Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kontağı açtığımızda gelen bib bib sesi

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda Turgut35 tarafından 31 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. Turgut35

Turgut35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar araştırdım konuyla ilgili bişey bulamadım o yüzden yeni konu açtım aracım 2000 Milenyum kasa araca ilk bindiğimizde kontağı takıp bir kere çevirdiğimizde bib bib diye bir ses gelmekteydi kontağı kapattığımız zamanda bu ses geliyordu fakat son günlerde bu ses kesildi artık yok yani bu ses neyi ifade ediyordu şimdi neden kesildi ve son olarak kontağı ilk açtığımızda uyarı ışıkları yanıyor ama kontağı aracın motorunu çalıştırmak için çevirdiğimizde sönüyor enjeksiyonlu araçlarda ışıkların kontağı çevirmeden sönmesi gerekmiyor mu bilgisi olan daha önce böyle durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum

2. salih_karali

salih_karali Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    563
    Ad Soyad:
    salih karali
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracinizin teyp i orjinalmi sony marka teyp varsa o tarif ettiginiz ses onlarda var kontak acip akapamasa

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  4. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Lpgninbakim zamani gelince bu bipbip sesi gelir ama kendi kendine kesilmez bilgisayara baglamak lazim

5. Turgut35

Turgut35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet olabilir çünkü lpg atiker sıralı bi sorun yaşamıştım lpg ye geçince araç stop ediyordu atiker servisine götürdüm bağladılar aracı bilgisayara hata vermiş temizledik şuanda bi sorun yok dediler bahsettiğim sesde tam o sıralarda kesilmişti zaten endişelenecek bişey yok diyebilirmiyiz :-D

Bu Sayfayı Paylaş