aracın kontak anahtarını yerine takınca cd çaların hizasından iç kısımdan ince bir ses gelmeye başladı..anahtarı çıkarınca ses kesiliyor..bu yeni başladı bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen
Arkadaşlar bu sabah tekrar dinledim sesi..Kontağı takınca ses gelmeye başlıyor..yaklaşık 15-20 saniye sonra direksiyonun alt kısmından gelen ÇIT sesi ile kesiliyor..Sonra kontağı çevirip göstergedeki ışıklar yanınca ses tekrar başlıyor..kontağı tekrar geri konuma çevirince ses devam ediyor..15-20 saniye sonra tekrar ÇIT sesi geliyor ve ses kesiliyor..Yardımlarınızı bekliyorum...
aynı sorun bendede var ne olduğunu bilen varsa paylaşırsa sevinirim bende 2007 team var kontağı açınca içerden ses geliyor
immobilizer ile alakalı olmasın? bana onunla alakalı gibi geldi. yani normal bir şey gibi geliyor. ama bakalım başka görüşlerden daha iyi bir cevap çıkar büyük ihtimal..
arkadaşlar immobilizer sistemi aracın kontak anahtarını çıkardığımızda bazı elektrik sistemlerini keserek motoru kilitler.Bu elektrik sistemlerinden biride yakıt selenoidi.Siz anahtarı takınca yakıt selenoidine elektrik gider ve yakıt akışı sağlanır.Sanırım Duyduğunuz ses bundan dolayı.
arkadaşlar benim araçtaki ses çok ince ve soğukta oluyor...akşamları oluyor mesela..gündüz güneşli ve ılık havalarda ses hiç olmuyor..mesela akşamları araç çalışıp içerisi ısındıktan sonra ses kesiliyor..
2009 dan bu yana arızanın nerde olduğu tespit edilemedi mi? kontağa anahtar takılınca tiz bir ses geliyor, bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?