Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

konsol sesi

'Accent Forum - Club' forumunda i_zec tarafından 4 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba , milenyumlardakı bu konsoldan gelen cızırtı benı delı ettı ıı ce. sabah sabah ifrit oldum yaw.ses 2500-2700 devir civarı maksimuma ulasıyor.sesı kesmek ıcın vıtes yukseltıyorum.o zamanda bazı yerlerde devırsız kalıyo araç.walla ii ce satmayı ınsanın kafasına sokuyo bu ses.eskıden araca bınmekten zevk alırdım sımdı hıc canım ıstemıyo walla ...

2. mehmetoz

mehmetoz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Anlatmış olduğun cızırtı gösterge panelinin üst iç kısmı gevşemişse oradan geliyor ılabilir

3. Naıl bir konsol sesidir bu ?

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bendede cızırtı vardı sonradan anladımki dikiz aynası gevsemiş onu sıkınca düzeldi teybi yüksek sesle acınca bile duyuluodu aynanın titremesi..

5. hoddja

hoddja Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    emniyet kemerlerinin alt bağlantı larına bakın.ordanda gelebiliyor.

6. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok arkadaşlar ole sağdan soldan gelse anlarım.mesela kapının hoparlorundende vıdası gevsedıgı ıcın ses gelıyo onun yerı fark edılıyo.Bu sesın yerı tam orta konsolun uzerınde saat varya ıste onun tam altından yanı gogusun ıcınden gelıyo.ya iç taraftakı kalorifer petegının ust kısımlarnda bişey var yada motor kısmında kı sac a bısey sureklı temas edıyo ....

7. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kornanın baglantısı gevşemiş olabilir ona da bir bakın.saatin orda ses yapacak bir şey yok..konsolu sökerseniz eger göreceksiniz ki boş boş içi..ses yapacak bir şey yok yani.kaputun içinde mutlaka gevvseyen bir şey var kontrol edin..
    kolay gelsin

8. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o zaman dediğniz gibi motor kısmından bakmaya başlayalım ...teşekkürler...

9. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Yeni başlık açmak istemedim.
    Aracım parke taş diye tabir ettiğimiz yola çıktığında ön konsol artık beni çok rahatsız eden zangırdama sesleriyle doluyor. Asfaltta sorun yok ama bu sesler inanın bişkaç ay öncesine kadar yoktu artık dayanılır gibi değil. Düzelmezse emekler verdiğim aracımı satma noktasına geleceğim.
    Torpido gözünden içi boşken de doluyken de ses geliyor.
    Teybin arka taraflarından içerden sesler geliyor.
    Özellikle yokuş çıkarken aracı devirlendirdiğimde her zaman değil ama bazen zzzzz diye bir ses geliyor yine ve bu ses gaza basıp devir verdikçe de artıyor, ama sadece yokuş çıkarken yapıyor bunu.
    Sağ kapı taraflarından bilemediğim bir ses geliyor, tıkırtı gibi.
    Bir de aracımla frene basarak veya vites boşta yavaşça direksiyonu sola veya sağa dönerek girmem gereken bir dönemeç varsa lastiklerin olduğu yerden sanki lakır lakır sesler geliyor. Ama bu parke taşa çıkınca konsoldan gelen ses o kadar arttı ki bu kalırtı sesini bastırıyor.
    Servise gitsem adamlar sadece ses için zaman ayırmayacaklar.
    Kişisel anlamda ne yapmalıyım? İnanın bu yazıyı yazarken bile sanki aracımda aynı sesleri duyuyorum. Oysa bikaç ay öncesine kadar sadece lastik ve yol sesi duyardım.. az da olsa..

10. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet ses aynı gıbı .sankı bı somun veya vıda gevsemıs gıbı ses yapıyo .hafta sonu bakacam artık ınsallah bısey bulurum.tekerden gelen ses ıcınde akıs baslarını veya porya bılyelerını kontrol ettırın bence.bende de ona benzer bır ses vardı .akıs basını değiştirdik kesmedi,sonrada porya bılyesını değiştirdik.kesıldı.diğer kapı tarafından gelen sesler ıcınde kapı hoparlorunu veya cam kaldırma dugmesının oldugu yerı kontrol edın . o dugme cercevesı tırnaklı olarak oraya gecıo ve zamanla oynayarak ses yapabılıyo.kolay gelsın .

11. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    hocam milenyum kasamıydı hatırlamıyorum ama bununla ilgili bir bilgi vardı forumda. göğüslükten değilde, kaportanın konsolla birleştiği yerde çinko yada bakır bir boru varmış. ondan geliyormus bu ses. birçok kisi aynı dertten muzdaripti. forumda vardı bir inceleyin olmadı moderatör arkadaşlar yardımcı olur herhalde. ama aynı anlattığınız problem.

12. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet bende o cevabı hatırlıyorum ,okumustum ancak , o borular tam olarak nerede onu goremedım kabut kısmından .bı resmı felan olsaydı cok ıı olacaktı ...

13. okantufan

okantufan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Okan Tufan
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    i_zec mesaj yazdıktan sonra baktım ama bulamadım bende. en iyisi moderatörümüzSerdar'a yada diğer konuyu hatırlayan arkadaşlara sormak. hatırlayamadım kusura bakma.

14. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    estafurullah ne demek ... dusunmenız yeterlı ... bilgisi olan arkadaslar tam yerını tarıf ederlerse sevınırım...

15. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Peki arkadaşlar, ön konsoldan gelen sesin kaynağında, yani içerden ses geliyorsa mutlaka bir vida gevşemiş, veya önceden sağlam sıkılmış bişeyin gevşemesi sonucu mu ses olur? Başka durumlar da var mıdır? Ön konsolu kendimiz uygun tornavida/lokma/anahtar başlıklarla açabilir miyiz? Baksak orda neyin ne olduğunu görüp vida gibi sıkılacak şeyler var mıdır? Yani ön konsolu açmaya değer mi?

Düzenleyen : Wolverine

16. Wolverine

Wolverine Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Yok mu bir cevap arkadaşlar? Ön konsolu sesin kaynağını bulmak için açmaya, so çabaya, sıkıntıya değer mi?

17. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    walla ben hafta sonu ust taraftan borulara baktım govdeye yakın ama hepsi sağlam gibi duruyo . bide alttan bakmak lazım,onun ıcınde sanayiye gitmek lazım . benım kaloriferde dogru duzgun ısıtmıyo boyle gıderse zaten kalorifer peteği için on gogus sokulecek o zaman bakacam artık .

18. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    slm arkadajlar.2009 era mın logosuz panjur yaptırdım.söktuğumu satıyorum.yenı model nıkekaj panjur........60 tl fıatla

19. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    oncelikle merhaba: yazinizi yanlis yere yazdiniz 2.el bolumune acsaydiniz daha rahat olurdu burada arkadas aracini\daki konsol sesi ile ilgili sorunundan bahsediyor biraz daha dikkatli olalim ve hayirli satislarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. Trakyalı

Trakyalı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kusura bakmayın

Bu Sayfayı Paylaş