Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Konsol aşınması

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda salimt tarafından 12 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

1. salimt

salimt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    salim tolan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Öncelikle merhabalar.

2007 çıkışlı 2008 model otomatik Hyundai Getz aracım var. Aracım 65000 KM'de ve oldukça iyi baktığımı düşünüyorum. Buna rağmen geçen zamanla beraber aşınmalar başladı. Ön orta konsolda ve otomatik vitesin altındaki konsolün üzerindeki kaplama plastikler soyulmaya başladı. Bu konsolları değiştirebilir miyiz ya da birşey kaplatılabiliyor mu?

Bu konuda tecrubesi olan rica etsem yazabilir mi?

Çok teşekkür ederim.

2. dogansezgin

dogansezgin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Doğan Sezgin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba kardeşim.
    Benim başıma böyle bir şey gelmedi ama bir kaç bir yerden duyduğuma göre aşırı torpıdo parlatıcısı kullanmak bu tip yüzeylere zarar verebiliyormuş.

Kaplama konusundada karbon kaplamanı tavsiye ederim hem şık duruyor hem ömürlük kullanım..

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Salim, sonuçta araban 6-7 yaşında araba, seninle yaşayacak değil :) eğer sessiz güzel performanslı bir şekilde yolda dümdüz gidiyor motoru tıkır tıkır çalışıyor frenleri iyi tutuyor ise aksesuar aksamına ince detayına hiç takılma kurcalama derim, konsolu sökerler ederler takarken iyi oturtamazlar sonra tıkır tıkır ses gelir klima düğmeleri iyi oturmaz vites teyp gibi yerlerin arası boşluk kalır vs. kendin kaplama falan yapabilirsin ama orjinali kaçar. Kırık çatlak patlak kullanılmaz hale gelecek birşey olsa neyse ama gerek tamirciler gerek servis gerekse sanayideki piyasadaki oto ustaları felsefe olarak otomobilleri mükemmel hale getirmekten ziyade kullanılamayacak hale gelen şeyleri tamir ettikleri için ve tamir ettikleri şeylere fabrika çıkışı gibi olmaz elbette tarzda davrandıkları için bunları yazıyorum:)

İnsan teri asit içerir bazı insanların terlemeleri bazı insanlarınkinden fazla asit içerir haliyle direksiyon simidi vites gibi kısımları erir bitirir zamanla eriyen saat kayışı misali, sonax ziebart gibi firmaların oto kuaförlerinde iç döşeme koruma işlemleri var ama yıpranma olmadan gitmek gerek.

Zamanı gelince daha iyi yeni bir otomobile sahip olman temennisi diliyorum:)

konu başlığı biraz hatalı olmuş:) konunun içeriğini barındıran kelimeler kullanmalısınız. Getz ön konsol yıpranması şeklindeki bir başlık gibi forum amirlerim sizi uyarabilir.

Bu Sayfayı Paylaş