Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Konsaoldaki Saat Yardım

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda HaRbi_GeNc41 tarafından 30 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar önceden konsoldaki saat arasıra gidip geliyordu yani çalışmıyordu bugün giç çalışmadı elektrikçiye götürdüm yenisi alınması lazım dedi ama eve gelirken gene bi an çalıştı gene gitti başına böyle bişey gelen varmı arızayı nasıl giderdiniz saatin maliyeti ban nekadara çıkar yardımlarınızı bekliyorum

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bu tarz incik boncuk parçaların fiyatları haketmiyceği değerlere satılıyor.ama bi çalışıp bi çalışmıyorsa bence biyerde temassızlık vardır.sonuçta havalar soğudu kaloriferi açıyorsunuz ve kalorifer boruları arka taraftan geçiyor.zamanla saatin kablolarına zarar vermiş olabilir diye düşünüyorum.

3. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lcd ekranın içindeki ampül kararmış onun için tamiri olmuyormuş elekrikçi denedi kabloda elektrik var ama saat çalışmıyor

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    orjinali taş çatlasın 20liradır ama elektorinkçiler çarşısı gibi biyer varsa oralarda numuneyle gidersen senin saate uygn bi saat verirler ölede 5liradır en fazla.ama orjinalini al uğraşma bidaha.

5. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aynı olay başıma geldi.elektronik kartındaki bir diyot yanmış. arkadaşım elektronikçi eski bir oto teybinden benzer bir diyot çıkardı yerine leğimledi. sorun çözüldü. 1 yıl önce..

6. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nediyom arkadaşş güldermee beniiii orjinalii 170 ytll

7. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    usta bnimde komple çalışmadı gitiim saati sipariş gettirdim 170 ytl ye daha sonra ssat geldi tam taktıracaktımm ki meğersem motordaki sigortadan 1 ri kopmuş git motorundaki sigortalara bak kesin oradan kaynaklanıyoo

8. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    170ytlye saat mi olurmuş ya harbi yuhhhhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gifincik boncuk şeylerin pahalı oldğunu biliyordumda bkadar tahmin etmemiştim.170lira ona verinceye kadar en kalitesinden saat alır koluma takarım daha behttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya bnde aynen oha dedim tüm maası sate yatıracaktık az kalsın bn o paraya 170 tane saat alıp arabanın her tarafına yapıştırırımm

10. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok usta okadar para verinceye kadar pasajdan en kalitesini 10liraya alıp takarım daha iyi yani.

11. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o le bseyki hangi saati alırsan al yuvaya oturmuyo illaki aynı saat olcak

12. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    walla ustacım accentlerin saati gözümün önüne geliyor ve o saatin görünüşü farklı olsa bile o yuvaya girecek saatin pasajda bulunucağına inanıyorum.

13. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün Akşam sorunsuz çalıştı ben bu işten bişey anlamadım ???

14. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bozulunca vur bitane düzelirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

15. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla onuda denedim ama olmuyor nasıl bi arıza ben almamadım gitti

16. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende saatte olmadı ama teybin (backlight) arka ışığı gitti. İlk önceleri bir parmak ile vurunca düzeliyordu şimdi gitti. Bİr temassızlık vardır muhtemelen. Diyot demişler o bozuk olsa tamamen gider. Backlight bozuk olsa gün ışığında aslında saatin çalıştığını görmen lazım. Bir soğuk lehim sorunu var muhtemelen. Saat gidip geldiğinde bozulmuş oluyor mu ?

Bu arada bendeki saati de ayarlayamıyorum butonların arkasındaki karbon mu sorun yaratıyor yoksa özel şartlarda mı ayar yapılıyor.

17. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşım aynı sorun bende de vardı diyom.
    bi geliyor bi gidiyordu.yani kafasına göre takılıyordu. sonra daha az ve hiç gelmemeye bsşladı.diyot dediğimiz parça led ampül büyüklüğünde bi şey.o parçanın vazifesini iyi yapmmasından kaynaklanıyor.ön göğsü sökün saati yerinden çıkarın . işini bilen elektronikçi ölçüm yolu ile sorunu tespit edecektir.diyotun aynı olmasına da gerek yok benzeri sorunu çözüyor.yok uğraşamam derseniz 170 ytl ye yenisini alın.kesinlikle tamir oluyor bilginize..

18. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ibrahim arkadaşım bir önceki milenyum kasa aracımda aynı sorun başıma geldi saati ayarlayamama sorunu..çözüm şu..saat 13. te yani gündüz 1 de kutup başını çıkarın takın.saat 1 den çalışmaya başlayacaktır.saat ayar düğmeleri 3 farklı boyda çubuğa hareket veriyor.kontak la temizlemeye rağmen sorunu çözememiştik
    sökmeye değmez.

19. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    orta konsolu söktüm klima düğmeleri falan hepsini yerinden çıkardım saatin soketinide iğneyle düzelttim şimdi saat tıkır tıkır çalışıyor ama deneyin demiyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. Misafir

Misafir Guest

Ellerine sağlık.........https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş