Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kompresör??

'Accent Forum - Club' forumunda thugslife tarafından 20 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    merhaba arkadaşlar
    forumda aramama rağmen tam bir cevap bulamadım, aracımda birkaç gün önce rölantide çalışırken arasıra çıkan bir ses gelmeye başladı, araç çalışırken örnek vermek gerekirse anahtarları birbirine vuruyormuş gibi bir ses geliyor, gaz verince ses kayboluyor, bende şamandırayı değiştirmek için servise gittiğimde ustaya gösterdim ve bana klima kompresöründen geldiğini değiştirmek gerektiğini söyledi akabinde de 1100 tl ye mal olur dedi. şimdi benim anlamadığım ses aracın ön kısmından geliyor tam olarak yeri aracı sağ ön kısmı, bu kompresör tamir olmaz mı bi bakım yapılamaz mı öyle hemen değiştirmek demek bi garip geldi bana akbak a gittim servis olarak ve şamadırayı bile doğru taktıklarına inanasım gelmiyor..
    bu sorunu daha önce yaşayanlar olursa bilgi paylaşımı yapmalarını rica ediyorum..
    teşekkürler.

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    evet usta dedi akbak hyundai

4. ETiCHeT

ETiCHeT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    NuRi KOÇAKOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Yetkili servislerdeki ustalara güvenmiyorum ki araçtan soğutuyolar insanı bende far ayar motoru için gitmiştim derken bana araçtan farklı bi ses geldiğini söylediler baktılar felan sonra bana klima kompresöründen olduğunu ve far ayar motoru işçilik dahil 1350 tl masraf çıkardılar yaptıracak mısınız dediler aracın garantide yoktu ellerinede düşmeyin yeterki garanti olsa başka şeyden denir oyalarlar ve nerdense adam gibi yaparlar derken düşünelim dedim diğer yetkili servise gittim böyle böyle ses var onlarda aynı şeyi söyledi ve parçanın en erken hafta içi geleceğini söylediler bende hafta içi tekrar uğrarım o zaman dedim çıktım ve hafta içi direk sanayideki özel servise gittim direksiyon pompasının bilyası değişti 100 tl ye o gün bugündür servislerin önünden bile geçmiyorum size tavsiyem birde aldığı paranın hakkını verecek bilen bi ustaya göstermeniz..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif İnşallah önemli birşey değildir ve o kadar tutmaz

5. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    çok haklısınız gerçekten soğutuyorlar arabadan hatta satmayı düşünüyorum o derece yarın başka bir yere gideceğim özel servise bakalım o ne diyecek benim arabanın tek eksiği var baskı balata onu değiştirmeyi düşünürken bunun çıkması sinir etti, hayır sanki neyse bu kompresör tamir edelim yok hemen değiştirelim denmesi garip

6. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    aynı sorun bende de oldu...ses olayını bilmiyorum...bendeki sorun klima gazını kaçırmasıydı...kompresörün tamir takımı bozulmuş tamir edildi...gaz dahil 200 tl para verdim...senin yerinde olsam sanayi ye git herhangi bir oto elektrikçiye git baksınlar...artı değişecekse bile daha büyük sorun çıkarmayacaksa yazın değiştirirsin...kış günü klimayla işin olmaz..

7. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Başka servisede gösterin, arıza kesinleşirse çözüm için kesin uygun fiyatlı yer ararsınız.

8. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    klima zaten sorunsuz çalışıyor yani arasıra çıkan ses hariç hiç sorun yok arabada bi ustaya baktırmak en mantıklısı

9. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aynı sorun bendede var benım komrasör garantili yeni değişmişti bakalım bana ne diyecekler

10. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    sorunsuz çalışıyorsa sorun yok demektir...boşa masrafa gerek yok..ama yine de başka bir ustanın bakmasında fayda var...daha sonra daha maliyetli bir sorun çıkarmasın...

11. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    eğer sorunu çözerseniz burada paylaşır mısınız?

12. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    akbak hyhundai den uzak durun arkadaşlar 300 tl ye sorunum halloldu artı baskı balatayıda değiştirdim 250 tl de o tuttu akbak dan sadece mazot şamadırasını değiştirdim ibre yine bozuk düzelmemiş çok adiler bıraksam 2000tl masraf çıkartırlardı şamadıra için gidip yarın kavga çıkartmayı planlıyorum...

13. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    sorun neymiş? benimde kompresörün arızalı olduğunu söylemişlerdi... biran önce değişmezse komple motoru yakacağını(arıza durumunda) 7-8 bin masraf çıakracağını söylediler... 1 yıldır felan elletmedim... daha da elletmem herhalde ama bakalım...

14. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    benim araçtan gelen ses şarj dinamosu ile ilgiliydi orada bir parça değişti ve ses ortadan kalktı servisin salladığı gibi kompresör ile ilgili birşey yapılmadı..

15. TuracENGIN

TuracENGIN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Turaç ENGİN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Teşekkürler... :)

16. guzel

guzel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    servis konusunda sizlere katılıyorum arkadaşlar nerden bulduklarını bilmiyorum ama cepten arayıp ücretsiz check- up yapalım dediler hafta sonuna randevu verdiler neyse gittim aracı lifte kadırdılar altına üstüne baktılar bir iki sağınad solunda dolaştıktan sonra fren balatalarında bujilerinde sorun olduğunu ve arka sislambasının yanmadığını söylediler halbuki aracın bakımını yeni yaptırmıştım en komiğide serviten çıktıktan hemen sonra arka sis lambasına baktım gündüz olmasına rağmen gözümü alacak şekilde yanması idi ister servis olsun ister özel işini bilen ustalarla çalışmak herkese nasip olur inşallah

17. thugslife

thugslife Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    gerçekten işini bilen usta gibisi yok servise şamandıra için arabayı gönderdim ibre yarım depo gösteriyor arabada 5-6 lt mazot var, şamandıra değişti arabayı aldırdım ibreye baktım aynı yerde yahu insan bir bakmaz mı ibreye doğru gösteriyor mu diye nasıl bir zihniyet anlamadım birde profesyonel olacaklar akbaktan nefret ettim

Bu Sayfayı Paylaş