aşağıda okuyacaklarınız tamamı yapılan yorumlar dahil. ALINTIDIR. koynunda memelerun eruk dikenu gibi aculmus sacilmissun deniz yelkeni gibi... al oni , ver buni , ye oni , sev oni , dov oni , sov oni , hic bise bilmeyisen al koynuna yat oni.. emrahtan hey taksi... hey hey heeey taksi butun islerim gitti aksi heey dur taksi ... dinledigim en igrenc sarkilardan biriydi tayfun hadi yine iyisin sen isini bilirsin sarki sozu arasinda atilan o muah ( opucuk) nedendir ? Entarisi şala benziyor / Şeftalisi bala benziyor / Benim yarim sana benziyor Şarkıda bahsi geçen şeftalinin ne olduğunu tahmin edebilmekle birlikte sapık ideolojili türkücülere karşı antisempatik olmamı sağlayan bu şarkıyı yazan şahsiyeti esfehle (neyle :huh kınıyorum -_- Kınnn İndim derelere bilmem nerelerine / Kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine Buyur burdan yak >.< ulan bende asansör fantezimi şarkı yapmadan bu dünyadan göçersem adam değilim >.< Ananı niyolay yee yee / Ananı niyolay yee yee / Anannı niyolay ananı niyolay ananı niyolay yee yee Bu şarkıyı söyleyen pis çocuğu alcan karşına evire çevire dövcen >.< ulan küfür mü ediyosun sanat mı icra ediyosun belli değil be :angry: bi sittir git >.< Yoğurt koydum dolaba ellere vay / Bugün başım kalaba ellere vay Şimdi amcam bir gün oturmuş ben bi türkü çığıram demiş ama gel gör ki türkü durduk yere çığırılmıyo -_- Eee napsın o da ot misali yaşayan bir vatan evladı başlamış çığırmaya. İyi de kardeşim bize ne senin yoğurdundan >.< ben "Bakkaldan Ariel Supramatik alırken para üstünü eksik almışım" şeklinde şarkı yapıyormuyum? Yapmıyorum tabi <_< Ne olur ölmeden öldürme beni beni beni beni beni beni Allam yarabbim bir insana bu kadar da salak muamelesi yapılmaz ki >.< tamam 1 kere "beni" dedin de 7 kere demenin ne manası var. Allah'a şükür sağır değiliz salak ta değiliz anlıyoruz ama bu ısrar niye >.< Azına z.çim senin senin senin senin senin senin senin ....çorabıda kaçmış kıl oldum abi.... ar gelir Osman aga ar geliiir safiyeye karyola dar gelir... yatırdım yatırdım çam dibine yatırdım yatırdım çam dibine muahh muahh can hatice gözleri ceylan hatice mennn sana gurban hatice atem tutem ben seni şekere katem ben seni akşama buban gelince oy yatağa atem ben seni teyyy teyyy sıra sıra karpuzlar karpuz memeli kızlar eğildim bir dişledim altın dişlerim sızlar şebnem ferah'tan içine girdiğin küçük kaygan deliği geride büyük bir dünya mı sandın istersen bir ayna ile yardım edeyim ama umursamazsın Oy neresinden neresinden / Tuttum karının memesinden eminem eminem çakır eminem göbeğinin altı çukur eminem le le le sakine niye gittin tütüne gel beraber kaçalım bak gidiyor makine arkadaşlar hangi biriniz sakinenin tütüne gitmesiyle ilgileniyor ki? ve makine ile hatun kaçırma nekadar da romantik ...al pabu larını ve git sen kendi yoluna, aman diş fırçanı unutma yoksa ne yaparsın sonra... (zafer peker) ---------- yaz gazeteci yaz, bıktım yazı beklemekten, yazıver de gelsin bu yaz... (emrah) ---------- ..bir iki üç dört cucu öptüm seni, bir iki üç dört cucu yedim seni... (neşe karaböcek) ---------- ...hey caretta, hey caretta, aynı göğün altındayız şimdi... evet, evet, evet bu turkish delight... (rüya ersavcı) ---------- ...kaç kestane çizmiş,
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifsüper.ne şarkılar varmış bee(tabi bunlara şarkı denirse!)