Internette ilanlara bakarken sacma sapan arabalara ozellikle sahine dogana kartala 10 28 bin lira gibi fiyatlarla ilan verenler gordum araclarini ne saniyolar ki bu fiyatlari isteye biliyorlar hava hastigi her hangi bir guvenlik ozelligi yok cogu boyali adam orjinal lastikleri duruyor yazmis gulmekten kirildim ben blue mu sahinle takas mi yapsam
belli başlı standart cümleler mesela aracımızın ufak tefek eksikleri bazı sıkıntıları vardır araç orjinal hatasızdır(ilanı incele 2 parça boya 1 parça değişen) kitapçıkları ve evrakları duruyor.(kitapçığı gir nete pdf indir çok mu mühim) stepnesi hiç kullanılmadı ilk aklıma gelenler bunlar
15 senelik arabalarin orjinal lastigi durur mu yolda giderken 2 bolunur 4 senede bi degismesi lazim kitapcigi dursa ne olur tofas in hiz sabitleyici nasil ayarlaniyo o mu yaziyor 28 bine sahin dogan satana mesaj aticam blue la takas dusunur musun diye kimide orjinal yazmis arabayi modifiye etmis boyamis belki kazasiz olabilir sadece
Hacidan temiz kufur bile edilmedi diye haci murat gordum 76 model 30 $ yazmis iyice astilar kendilerini dovizle is yapiyorlar