İyi geceler herkese. Özellikle İstanbul yada Bursa illerinde bulunabilen ve gönderdiğim linkte yer alan koltuk yatırma mekanizmasına ihtiyacım var. Adana'dan bunu temin etme şansım yok. bu tür ürünleri bulabileceğim bir yer ile irtibata geçmek istiyorum. İstanbul ve bursada (Ankarada yok) ikamet eden arkadaşlar bu ürünleri ödemeli kargo yöntemi ile temin edebileceğim bir yer önerebilirlerse çok sevinirim. http://image5.sahibinden.com/photos/46/66/03/15946660326r.jpg
bunu ayrı olarak satacaklarını hiç sanmıyorum. çıkmacılar büyük ihtimalle koltukla birlikte satmaya çalışacaktır.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Adana ve ankara'da çıkma koltuk aradım ancak bulamadım. Bulduklarımda oldukça kötü durumda. Bir tane aldım ancak çabuk deforme oldu. Adana'da bu tür sorunları çözemiyorlar. Geçmişte Ankarada kolay bulunuyordu. Şimdi ise bulunmuyor. İstanbul ve bursada olabileceğini öğrendim. Ancak firmaların irtibat adreslerini bulamıyorum. İnternete baktıklarımda ya biz işi bıraktık diyorlar yada hiç ulaşılmıyor. Parça olarak satılıyor sanırım. Özelikle internette olmayan küçük ölçekli firmalar gibi panelvan araçların koltukları için üretim yapanlarda var.