Arkadaşlar merhaba Koltukları temizlemek için aşağıdaki makineyi kullanan var mı araba Bir faydası olur mu veya zararı Yardımcı olabilirmisiniz Teşekkürler
Valla hocam ikisinide bilmiyorum ama sunu denediniz mi yorumlara baktiniz mi sonaxin kopuk gibi birseyi varmis sıkıyorsunuz bekliyorsunuz biraz sonrasinda elektrik supurgesiyle cekiyorsunuz
sonaxı ben kullandım arkadaşlar lekelerde gayet başarılı ama uğraşmak gerekio bi kaç sefer uygulamak gerekio.koltukların tamamını yapmak yorucu olur ama sonuç alırsınız.
2 üründe marka adı hariç aynı ürün, ben kullanıyorum. Genelde deri koltuk temizliğinde ve bazı plastik kısımlarda kullanıyorum, kumaşta kullanmadım/gerek görmedim. Kumaş temizliği için halı yıkama kullanıyorum. Elde varsa kullanılır ama kumaşta temizlik yaparım diye almak çok işlevsel olmaz. Kumaşın altına bol püskürtünce fazla su verir döşeme kusma yapabilir/zor kurur.
Arabayi ilk aldigimda tum koltuk kiliflarini sokup yikamistim makinada. On koltuklari yerinden sokmek gerekiyor digerleri kolay GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi