Öncelikle selamın aleyküm. Aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce 2009 model accent era aldım 1.6 otomatik Expo platinium. Daha önce 2011 model BMW 1.16i e87 kasa araç kullanıyordum. Evlenip çocuk olunca bu aracı aldım. Araç yakıt konusunda muhteşem bildiğiniz yakmıyor kokluyor. 50 liraya neredeyse 250 km yol gidiyor. Ama maalesef bir problemim var. Boyun 1.95 bugün açtığım diğer bir konuda direksiyonun yükseklik ayarının olduğunu ancak uzunluk ayarı yani direksiyonu kendime çekmediğimi öğrendim. Açıkçası bu beni çok üzdü. Çünkü boyum gereği aracı biraz yatarak kullanıyorum. Asıl problem ise gaza basarken belli bir süre sonra bacağım kasılıyor. Koltuk en dipte olmasına rağmen zorlanıyorum. Acaba koltuğu bi 5 cm daha geri alabilme şansımız olur mu ? Ray veya kızak uzatabilir miyiz ?
işin zor allah yardım etsin uzun boylu olmak herkesin hevesi ama işin içi öyle değil. benim patronda 2 metre elbise ayakkabı konusunda zorlanıyorlar uzun olanlar birde sürekli bel ağrısı
Döşeme işi yapan ustalara bir sorun. Belki bu tarz modifikasyon yapan biri vardır. Yalnız, kızağı uzatınca, sol arka taraf iptal olur. Şuan ki son kademede bile, orta halli biri anca sığıyor. Bunu da hesap edin. SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kızak uzatılamıyor. Onun yerine kızağı iptal edip, koltuğu geriye kaynatan arkadaşlarım oldu. Şirket arabası corsaydı ve boylar 2 metre olunca mecbur koltuğu epey geriden kaynattılar. İleri geri kaymıyordu ama
Ray uzatılabilir , ciddi proje işi olur . Koltuktakini tabandakini çizeceksin , kestireceksin . Uğraşacak döşemeci bulmak lazım
Arkadaşlar 20 liraya yaptirdim 2-3 cm’lik bir uzama oldu. Koltuk söküldü sonda iki tane perçini iptal etti usta. Ama istediğim uzunluğu elde edemedim