koltuk kılıflarının nasıl söküldüğünü bilen varmı ? resimli felan olarak anlatabılırmı araştırdım forumda fakat bulamadım yadımcı olursanız sevinirim. accent admira crdi
bir iki gün evvel getz koltuk kılıfı sökme işini bir arkadaş fotograflı ve detaylı bir sekilde anlatmıştı ordan fikir sahibi olabilirsin
https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?24615-Elantra-XD2-koltuk-ısıtma-projesi burada ben koltuk ısıtma takmak için sökmüştüm aşağı yukarı benzer sistemler zaten.
eğer koltuğun üstündeki döşemeyi sökecekseniz koltukları sökmeniz gerek yok kılıfı sökecekseniz altındaki ipleri tutan bağları sökmeniz yeterli olur...
bildiğim kadarıyla çıkarmak pek mantıklı olmuyor çünkü fabrikadaki gibi takılmıyor geri yerine. bu yüzden ya halı yıkama makinalarıyla yada özel deterjanlarla yıkıyorsunuz yada yeni döşeme yaptırın en iyisi tabi fiyatlarını araştırmak gerek...
Eğer elinizden geliyorsa orjinali gibi takabilirsiniz. biraz uğraşmanız gerekiyor sadece. koltuğu sökmeniz gerekiyor. koltuğu sökmek için 4 adet vidayı söküp varsa koltuk altındaki soketleri söküyorsunuz. geri takarken plastik cırt kelepçe kullanabilirsiniz.