Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

koltuk kılıfı

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda _dem61 tarafından 8 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2002 hyundai accent arabam için deri koltuk kılıfı arıyorum,bi çok siteye baktım ancak istediğim gibi bi modele raslamadım.ortopedik olsun da istiyorum ancak çokucuz bişey olsu istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

2. arkadaşım yaptırdı 2001 accnetine fotoyu bulayım koyarım şimdi...çok yakıştıda ama deri değil

3. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fotosunu koyarsan çok memnun olurum.bekliyorum

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence sitelerden birebir istediğimizi bulamayız bence, ben de almak istiyorum arkadaş birisinin kartını verdi koltukçu sanaiden ordan almayı düşünüyorum elime para geçince..

5. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    koltukçuya diktirmek en güzeli zaten,hazır alınanlar tam oturmayabiliyor,bazen dar bazen de bol oluyomuşlar.koltukçu hiç değilse tam ölçüsüne göre diker.

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sigara ile yanma olayı nasıl.. arkadaş yemin etti gözünün önünde sigarayı kılıfta söndürmüş.. sonra bir peçeteyle silmiş ne yanma ne iz hiçbirşey yokmuş..

7. valla arkadaşım koltukalrı söktürmeden yaptırmş gayette aracın içine yakışmış bence...

8. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracım accent 1.3 mpı koltuğunda kol dayama yeri yok.tercihen siyah gri karışımı bi kılıf düşünüyorum.aracımın rengide ay grisi zaten.

9. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o da önemli bence sigara yanığına dayanıklı olmalı.seyir halinde sigara içmek çok zevkli oluyo gerçektenhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. bu arkadşaın aracıda ayr gri benkiside aygri ama benm tercihim bu kol dayama kolçağı ve kılıf çok uyum sağaldı araca birde bnmkinde mavi siyah direksiyon kılıfı var off off tek eksik koltuklarda kılıf okadar:((

11. _dem61

_dem61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    deri koltuk kılıfı biraz pahalı oluyo ama otoya müthiş bir hava katıyo

12. museci

museci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb.ben de elantrama koltuk kılıfı taktırmayı düşünüyorum. bu işi yapan yani koltuk kılıfı diken yerleri (istanbul için) ve tahmini fiyatları yazarsanız sevinirim.

Bu Sayfayı Paylaş